Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali a ajutat cu bani o fetiță de la Next Star. Cazul care l-a impresionat pe patronul FCSB

Gigi Becali a ajutat cu bani o fetiță de la Next Star. Cazul care l-a impresionat pe patronul FCSB

Gigi Becali a ajutat cu bani o fetiță de la Next Star. Cazul care l-a impresionat pe patronul FCSB

În vremuri dificile pentru noi, e bine să ne gândim și la clipele care ne-au adus bucurie. Iar pentru un popor, bunătatea unui om față de celălalt este semn de unitate și binecuvântare. Din nenumăratele gesturi de bunătate de care a dat dovadă Gigi Becali de-a lungul timpului, unul în special ne-a rămas în suflet tuturor. Vă mai amintiți de momentul în care multimilionarul a ajutat o fetiță oarbă să-și recapete vederea?

Dacă nu, vă vom reaminti în acest material. Să nu uităm că s-au făcut lucruri bune din suflet și că oamenii nu vor înceta niciodată să se ajute reciproc! Ana Miruna a apărut la emisiunea Next Star în 2015. Atunci, ea avea mari probleme de vedere, nu vedea deloc. Soluția ar fi fost o operație realizată în Belgia, prea costisitoare pentru familia sa. Fetița a impresionat juriul de la acel moment al emisiunii Next Star, prin momentul artistic și problema de sănătate pe care o avea.

Nu doar juriul Next Star a fost impresionat de cazul fetiței, ci și Gigi Becali

Mama Anei Miruna a povestit atunci la televizor că fiica ei are mare nevoie de ajutor financiar. Fetița trecuse deja printr-o primă operație în străinătate, dar pentru a-și recupera vederea, avea nevoie de încă 10.000 de euro pentru intervenția din Belgia.

Gigi Becali nu a rămas nepăsător și a suportat toate cheltuielile necesare. Dan Negru a fost cel care a făcut public gestul generos făcut de Becali:

“Ana are patru ani şi s-a născut nevăzătoare. Operaţia care i-ar reda vederea costă zeci de mii de euro şi este posibilă doar în Beligia. Mama Anei a luat la pas zeci de sate, de cătune, de biserici şi a cerut fiecărui om pe care l-a întâlnit ajutor. Duminică, după slujbă, îi ruga pe cei veniţi la biserică să-i ajute copilul. A strâns aşa 10000 de euro. Singură, din poartă în poartă. Gigi Becali, auzindu-le povestea la Next Star, a dat restul banilor… Îi mulţumesc din nou, public. În fotografie se văd lacrimile mamei… Mama e prima întâlnire cu un înger…”

Momentul de la Next Star cu care fetița l-a impresionat pe Gigi Becali

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini