Redactia.ro
Home » Știri » Mutare-șoc în televiziune! Loredana Groza la Antena 1?

Mutare-șoc în televiziune! Loredana Groza la Antena 1?

loredana groza la antena 1

Începutul de an vine la pachet cu o mutare-șoc în televiziunea din România. Loredana Groza la Antena 1? Cel puțin asta par să susțină surse apropiate de vedetă. Aceasta ar fi fost ofertată de producătorii postului de televiziune advers pentru emisiunea moderată de Dan Negru, „Next Star”.

Loredana Groza la Antena 1?

După ani de zile în care a fost vedeta PRO, Loredana Groza s-ar pregăti să schimbe taberele. Cel puțin asta se zvonește în cercurile media. Chipurile, celebra cântăreață poartă negocieri asidue cu producătorii emisiunii. Momentan nu se știe, însă, ce o oprește să spună „Da”. Onorariu ori alte condiții? “Loredana negociază pentru juriul «Next Star». Și ea, și Ștefan Bănică jr. Amândoi sunt în cărți pentru emisiune. Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma”, au declarat surse din cadrul postului de televiziune Antena 1, relatează libertatea.ro.

Dacă accepta va fi colegă cu Ștefan Bănică Jr.

În același timp, este ofertat și Ștefan Bănică Jr. Deși acesta din urmă este de mulți ani vedeta Intact, Ștefan Bănică Jr. fusese cooptat în alte proiecte. Mai nou, s-ar dori și ca Ștefan Bănică Jr. să ocupe un loc de jurat în emisiunea pentru copii, „Next Star”, pe care o moderează Dan Negru. Rămâne de văzut și dacă acesta va dori să facă parte din acest proiect, care, de altfel, se bucură de audiențe foarte bune.

Loading...