Redactia.ro
Home » Știri » Tarif Loredana Groza. Cât cere artista pentru un concert?

Tarif Loredana Groza. Cât cere artista pentru un concert?

loredana groza la antena 1

Tarif Loredana Groza. Cum petrecerile de sfârșit de an se apropie cu pași repezi, impresarii vedetelor au pregătit deja oferte. Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite, dar și cerute artiste din România, în ciuda tarifului ei piperat.

Tarif Loredana Groza. Cât cere artista pentru un concert

Are unul dintre cele mai vaste repertorii din țară, iar vocea ei este cu adevărat spectaculoasă. Pune în scenă spectacole complete, în care schimbă nenumărate ținute, și oferă clipe de neuitat, așadar tariful ei e mai mult decât justificat.

Loredana Groza spune „Da” oricărui concert în aer liber, fie el în cadrul unui festival ori al unui eveniment privat precum nuntă, botez ori aniversare, dar nu refuză nici invitații la evenimente corporate. Asigură distracție și la baluri de boboci ori în club, așa că cererea este destul de mare.

Loredana Groza face 15.000 de euro / pe oră

Durata unui recital este de 50 – 60 de minute, iar spectacolul e garantat. Potrivit Libertatea, anul trecut, Loredana Groza a avut un tarif de 15.000 de euro pentru un eveniment corporate.

Pentru mai multe detalii, în legătură cu onorariul perceput de Loredana Groza, trebuie contactați cei de la Gasca Production. Acestia din urmă se ocupă impresarierea artistei și sunt disponibili oricând.

Loredana Groza are 19 albume scoase și a susținut, în cariera sa, peste 2000 de concerte live. Până acum, vocea sa s-a auzit în țări precum Germania, Israel, Canada, Coreea de Nord, Bulgaria, Polonia, Rusia, Mexic, Singapore și altele.

În anul 2000, Loredana a acceptat să pozeze pentru coperta revistei Playboy, care s-a dovedit a fi cel mai vândut număr al revistei în România. Peste 150.000 de exemplare, mai exact.

Citește și Oana Roman a slăbit. Vedeta și-a schimbat stilul de viață, iar rezultatele se văd

Loading...