Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Oana Roman a slăbit. Vedeta și-a schimbat stilul de viață, iar rezultatele se văd

Oana Roman a slăbit. Vedeta și-a schimbat stilul de viață, iar rezultatele se văd

GALERIE FOTO (6)

Kilogramele Oanei Roman au fost dintotdeauna subiect de discuție atât în presă, cât și-n showbizul românesc. Cu toate acestea, fiica lui Petre Roman și-a văzut de drum și și-a construit o familie frumoasă și fericită. N-a neglijat, însă, nici aspectul ei fizic, iar de la începutul anului 2019 și-a schimbat stilul de viață. Așa se face că Oana Roman a slăbit considerabil în ultimele luni!

Oana Roman și-a schimbat stilul de viață

Nu obișnuia să consume fast-food, însă se declara o iubitoare a gastronomiei tradiționale. De la începutul acestui an, Oana Roman a decis să adopte un alt stil de viață pentru a vedea dacă lucrurile se schimbă în bine pentru ea. Din fericire, a funcționat. Oana Roman a slăbit considerabil în ultimele luni, iar rezultatele sunt din ce în ce mai vizibile.

„Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, ne-a spus Oana.

Oana Roman a slăbit

Deși nu-i place să vorbească despre kilograme ori despre cât a slăbit, rezultatele noului stil de viață sunt mai mult decât vizibile. A schimbat o măsură la haine, iar aparițiile ei publice sunt din ce în ce mai reușite. Nu de puține ori, Dana Budeanu i-a admirat aparițiile în cadrul evenimentelor mondene.

Vedeta TV a admis, însă, că va alege varianta mai grea de a slăbi, și anume în timp, în detrimentul unei operații de micșorare a stomacului. ”E o operație care poate avea repercursiuni și nu mă interesează să fac acest lucru. Nu l-am făcut. Puteam să o fac, dar trebuia să mă duc la televizor pentru chestia asta. Nu mi-am dorit niciodată să fac această operație. Cunosc oameni care au făcut această intervenție, dar într-adevăr au probleme”, declara Oana Roman.

Citește și Oana Roman e de nerecunoscut după ce a slăbit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: