Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali a dat din nou lovitura! Patronul FCSB a făcut milioane de euro peste noapte

Gigi Becali a dat din nou lovitura! Patronul FCSB a făcut milioane de euro peste noapte

GALERIE FOTO (2) gigi becali

Gigi Becali face ce face și găsește întotdeauna noi modalități de a-și rotunji averea. O afacere pe care a făcut-o, nu cu mult timp în urmă, alături de rivalul din fotbal Dan Șucu promite să îi aducă bani frumoși lui Gigi Becali. Iată despre ce este vorba!

Gigi Becali, partener de afaceri cu rivalul de la Rapid, Dan Șucu

Gigi Becali are o avere la care mulți dintre noi nu ar putea decât să viseze cu ochii deschiși. Deși sumele din cont i-ar permite să trăiască mai mult decât confortabil și fără să se streseze, latifundiarul din Pipera caută în permanență noi modalități de a se îmbogăți.

Gigi Becali, patron al FCSB a dezvăluit că este implicat într-o afacere cu Dan Șucu, acționar al Rapidului. Becali nu lasă rivalitatea din domeniul fotbalului să distrugă legătura pe care o are cu partenerul de afaceri și este capabil să delimiteze foarte clar situațiile.

„Eu sunt prieten cu Șucu, adică am făcut o afacere, nu prea mare, acolo ce am făcut. Am cumpărat un teren împreună, am câștigat, nu știu, pe acolo… Am rămas și cu un teren care costă câteva milioane. Afacerea pe care am făcut-o cu el îmi facilitează mie să câștig multe milioane pe viitor. Ce am făcut, am lăsat un drum ca să valorificăm dublu terenurile noastre. Un drum mare, de 21 de metri”, a povestit Gigi Becali, patron al FCSB.

Dan Șucu are o avere impresionantă și mii de angajați în subordine

dan șucu
Dan Șucu, patron Mobexpert și acționar al Rapidului

Dan Șucu este acționar al Rapidului și patronul Mobexpert România, care are o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro și 2.300 de angajați. Afaceristul a declarat că nu ține cont de notele de plată personale atunci când merge la restaurant, însă este foarte atent atunci când vine vorba despre notele de plată ale societății pe care o conduce de trei decenii.

„Banii îți dau o anumită încredere și, într-adevăr, o liniște, o siguranță. Are dreptate domnul Țiriac, pentru că există un moment în care pur și simplu nu mai ai nevoie să te uiți pe notele de plată”, povestea Dan Șucu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: