Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali a început curăţenia de iarnă! Cine pleacă de la FCSB!

Gigi Becali a început curăţenia de iarnă! Cine pleacă de la FCSB!

Gigi Becali a început curăţenia de iarnă! Cine pleacă de la FCSB!

Gigi Becali a început curăţenia de iarnă! Petronul celor de la FCSB are o listă întreagă de jucători de care ar vrea să scape. Bozhidar Chorbadzhiyski și Juvhel Tsoumou sunt printre fotbaliştii care părăsesc echipa.

Gigi Becali a făcut anunţul. A decis să renunţe la fundașul central Bozhidar Chorbadzhiyski, care a jucat în cinci meciuri și la atacantul Juvhel Tsoumou care a evoluat în trei partide.

„O să plece, ăsta, bulgarul Chorbadzhiyski. Tsoumou o să plece și el. Mai sunt care vor pleca, dar majoritatea o să plece în vară, când le expiră contractele”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Cei doi jucători au fost aduşi la echipă în această vară, dar nu au reuşit să Convingă, astfel că antrenorul Bogdan Vintilă a spus că nu mai are nevoie de ei.

Lista lui Becali

Gigi Becali are o listă destul de lungă. Din cei 29 de jucători pe care îi are vrea să scape de 13. În plus mai are fotbalişti împrumutați la alte cluburi sau pe care i-a cumpărat și i-a lăsat să mai evolueze la formațiile lor. Pe listă se regăsesc Claudiu Belu, Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Diogo Salomao, Thierry Moutinho şi Ioan Hora. În plus jucătorilor Harlem Gnohere, Adi Popa și Cristi Manea şi Lucian Filip le expiră contractele, în timp ce Mihai Pintili se pare că vrea să se retragă. Becali i-a propus lui Harlem Gnohere o prelungire de contract, dar se pare că acesta ar fi refuzat.

Citeşte şi: George Pușcaș poate rata barajul Ligii Națiunilor! Ce spun englezii!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: