Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali a trecut de la costume scumpe la trening cu cruce. Cât costă hainele patronului FCSB

Gigi Becali a trecut de la costume scumpe la trening cu cruce. Cât costă hainele patronului FCSB

GALERIE FOTO (3) Gigi Becali a trecut de la costume scumpe la trening cu cruce. Cât costă hainele patronului FCSB

Gigi Becali a trecut de la costume scumpe la trening cu cruce, surprinzător sau nu. Iată cât costă hainele patronului FCSB.

Gigi Becali a trecut de la costume scumpe la trening cu cruce. Cât costă hainele patronului FCSB

Gigi Becali obișnuia să poarte costume foarte scumpe, de la case de modă renumite în toată lumea, dar iată că a făcut o schimbare și le-a înlocuit. El poartă acum hanorac, pantaloni, fes, toate negre, brodate cu o cruce roșie. Mai mult decât atât, pe noile piese vestimentare se poate descifra și un înscris în limba greacă ce semnifică „Iisus Hristos biruiește”, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali a trecut de la costume scumpe la trening cu cruce. Cât costă hainele patronului FCSB

Foto: captură Digi Sport
Foto: Profimedia

Un trening ca cel pe care-l poartă finanțatorul FCSB costă aproximativ 1.000 de euro, potrivit designerului Alexandru Ciucu, fostul soț al Alinei Sorescu, cel care se ocupă de milionarul din Pipera încă din 2012.

„A aflat că sunt furnizor al Casei Regale și m-a sunat. Așa a început colaborarea noastră. Avea vreo 40 de țesături și voia să facem costume din ele. Am ajuns la Palat și, de fapt, erau vreo 60. Și cu acelea am început. A fost ideea lui (n.r.- hainele cu cruce pe ele). Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu. Estimativ, cam în jur de 1.000 de euro este treningul. Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design”.

„Eu, de exemplu, nu i-am zis niciodată nea Gigi sau cum mai este apelat pe la televizor. M-am adresat tot timpul cu domnul Becali. Este important să păstrezi acest respect. Cum, de altfel, și el mi se adresează cu domnul Ciucu”, a spus Alexandru Ciucu, potrivit Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: