Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali, anunțul momentului! Miliardarul renunță la FCSB pentru un post de deputat

Gigi Becali, anunțul momentului! Miliardarul renunță la FCSB pentru un post de deputat

Becali

Gigi Becali a făcut un anunț surprinzător, dezvăluind că intenționează să renunțe la FCSB. Patronul echipei „roș-albastre” a declarat că își va retrage implicarea directă în club, în contextul revenirii sale în politică și al candidaturii pentru Camera Deputaților din partea partidului AUR. Becali a explicat că, odată cu intrarea sa în politică, va preda clubul în mâinile familiei sale, mai exact ale fiicelor sale.

Gigi Becali renunță la FCSB

În cadrul emisiunii difuzate de Fanatik SuperLiga, Gigi Becali a declarat că este timpul să renunțe la FCSB și la alte afaceri, predând responsabilitățile fiicelor sale și ginerilor. În ciuda acestui transfer de putere, Becali a lăsat să se înțeleagă că va rămâne, totuși, implicat în deciziile importante ale clubului, deși nu va mai deține controlul direct.

„Le dau pe toate la copii, FCSB și toate averile le dau copiilor. Fetele și ginerele se vor ocupa, dar de echipă s-ar putea să mă ocup tot eu, dar nu mai am atâta timp. Se ocupa familia de afaceri, gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agațe cu ceva. Cum să îmi faci dosar penal, nu mai am nimic, le-am dat”, a spus Gigi Becali.

Această decizie vine în contextul implicării sale în campania electorală, unde îl susține pe George Simion, liderul partidului AUR, în cursa pentru președinția României. Becali a subliniat că nu dorește să mai fie „agățat” în eventuale probleme juridice legate de club sau de alte afaceri, motiv pentru care a decis să transfere toate responsabilitățile familiei sale.

Viitorul FCSB sub conducerea familiei Becali

Fiicele lui Gigi Becali, împreună cu ginerii săi, vor prelua administrarea clubului FCSB, dar și a celorlalte afaceri deținute de familia Becali. Cu toate acestea, rămâne de văzut în ce măsură implicarea directă a lui Gigi Becali va continua. El a lăsat să se înțeleagă că, deși nu va mai avea atât de mult timp la dispoziție, ar putea să se implice încă în deciziile majore legate de echipă.

Decizia lui Becali de a se retrage din conducerea clubului nu este o surpriză totală, având în vedere dorința sa de a se implica din nou în politică și de a aduce schimbări în domeniul sportului. Prin candidatura sa la Camera Deputaților, Becali intenționează să promoveze o serie de legi care ar putea schimba fața sportului românesc.

Becali vrea să schimbe Legea Sportului și să-l dea jos pe Răzvan Burleanu 

Odată cu intrarea în politică, Gigi Becali nu se ferește să își arate nemulțumirea față de actuala conducere a Federației Române de Fotbal, în special față de președintele FRF, Răzvan Burleanu. În declarațiile sale, Becali a criticat în mod deschis deciziile luate sub conducerea lui Burleanu, sugerând că acesta ar fi „împotriva” FCSB-ului și că a creat un mediu nefavorabil echipei sale.

Patronul FCSB a menționat că, odată ce va ajunge în Parlament, își va concentra eforturile pentru a aduce modificări semnificative în Legea Sportului. Becali dorește să limiteze mandatele președinților de federații și să aducă schimbări care să prevină abuzurile, inclusiv cele legate de regulile impuse pentru jucătorii sub 21 de ani (U21).

„Meme spunea că să vezi, că nu știu ce. I-am zis că nu îmi mai e teamă, că e VAR. Dar în VAR sunt unii arbitri care fac ce vor. O să merg în Parlament să fac niște legi. Legea Sportului care nu mai permite să se facă spectacole pe stadioane când sunt meciuri, să nu mai fie 7 mandate ale lui Burleanu, nu mai permite aia, nu mai permite aia, nu abuzul cu U21. Punem lege, scriem acolo tot.

Dar până atunci o să vedem, că nu ai ce să le faci.Să scăpăm de Burleanu, că prea e împotriva noastră. Nu cred că e ceva de genul să ne fure. Dar le zice să nu cumva să dea ceva în favoarea mea. A fost fault clar la Șut. E de galben, l-a călcat. Nu a văzut nici VAR-ul. Popescu poate l-a zgâriat (n.r. – se referă la faza eliminării lui Mihai Popescu)”, a spus Becali pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: