Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali, din nou în atenția publicului: „Pana prostului” la volanul Rolls-Royce, la o lună după accident

Gigi Becali, din nou în atenția publicului: „Pana prostului” la volanul Rolls-Royce, la o lună după accident

Gigi Becali a rămas fără benzină pe șosea.

Gigi Becali, miliardarul și patronul FCSB-ului, continuă să atragă atenția presei și a publicului cu peripețiile sale la volan. La o lună după un incident rutier, în care și-a avariat Rolls-Royce-ul în valoare de 500.000 de euro, magnatul se află din nou în centrul atenției. De data aceasta, a rămas fără carburant, ceea ce l-a determinat să cheme angajații unei benzinării pentru a împinge mașina până la pompă.

Gigi Becali a rămas fără benzină pe șosea

Potrivit informațiilor apărute în mediul online, Gigi Becali a avut o zi ghinionistă, rămânând în pană de carburant în timp ce se afla la volanul luxosului său Rolls-Royce. Incidentul s-a petrecut în apropierea unei benzinării din zona Pipera. Un client al benzinăriei a surprins momentul și a povestit că patronul FCSB a cerut ajutorul angajaților stației pentru a împinge mașina până la pompă. Cu toate acestea, Becali nu s-a ferit să pună și el umărul la efort.

Latifundiarul din Pipera a fost implicat într-un accident rutier

Incidentul recent se adaugă listei de peripeții la volan ale lui Gigi Becali. Cu doar o lună în urmă, patronul FCSB a fost implicat într-un accident rutier, în care și-a avariat bolidul de lux. El a intrat într-un șanț pentru a evita impactul cu un alt autoturism, iar testul cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Contactat de reporterii Romania TV, Gigi Becali a oferit detalii despre incidentul recent. El a explicat că incidentul a avut loc în timp ce efectua o depășire, iar cel pe care l-a depășit a intrat și el în depășire fără să se asigure. Această manevră a fost necesară pentru a evita un potențial impact. Despre mașina avariată, Becali a menționat că doar roțile au avut de suferit și a subliniat că a solicitat poliției să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a-i identifica pe cei implicați.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali este cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini de lux și bunuri scumpe. De-a lungul timpului, a fost văzut la volanul unor autoturisme exclusiviste, iar evenimentele legate de aventurile sale în trafic atrag mereu atenția presei și a publicului.

„Mașina? Doar roțile sunt avariate. Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta,” a adăugat Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: