Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali, gest mărinimos la pelerinajul de la Biserica Radu Vodă. Imaginile sunt de-a dreptul emoționante

Gigi Becali, gest mărinimos la pelerinajul de la Biserica Radu Vodă. Imaginile sunt de-a dreptul emoționante

GALERIE FOTO (2)

Ziua de 9 noiembrie a reprezentat un moment deosebit pentru credincioșii din România, deoarece l-au sărbătorit pe Sfântul Nectarie, căruia i s-au rugat pentru prosperitate și sănătate. Biserica Radu Vodă din București a organizat un pelerinaj la moașele sfântului, iar ortodicșii din toată țara s-au adunat cu dragoste și speranță în suflete. Prezent a fost și Gigi Becali, care a făcut un gest emoționant pentru cei prezenți acolo.

Gigi Becali este cunoscut în România pentru firea sa cinică și temperamentul său, însă și pentru credința deosebită pe care o are în Dumnezeu. De-a lungul anilor, a făcut numeroase gesturi mărinimoase în numele Bisericii și al credinței, iar bunătatea lui nu s-a oprit niciodată. A fost binecuvântat cu o viață prosperă și șansa să aibă succes în afaceri, așa că dă înapoi oricât este posibil cu fiecare ocazie.

Gigi Becali, gest mărinimos la pelerinajul de la Biserica Radu Vodă

Aflat la pelerinajul de la Biserica Radu Vodă din capitală, a fost recunoscut imediat de credincioșii din jur și primit cu brațele deschise de aceștia. A vorbit cu mulți dintre ei, le-a împărtășit câteva dintre experiențele sale de viață, și a vorbit despre necesitatea faptelor generoase în această perioadă dificilă, marcată de pandemie.

Cuvintele sale au fost urmate de un gest emoționant, care a demonstrat încă o dată că Gigi Becali este un bărbat cu suflet mare, dornic mereu să-i ajute pe cei la nevoie. Cum vremea de afară era foarte dificilă, l-a observat pe unul dintre credincioși că nu avea o geacă corespunzătoare. Fără să stea pe gânduri, s-a dezbrăcat și i-a oferit acestuia geaca sa, pe care l-a ajutat ulterior să o îmbrace, notează Playsport.ro. Impresionat, bărbatul a îngenunchiat în fața omului de afaceri și i-a oferit o îmbrățișare. Momentul a fost imortalizat, iar imaginile au fost foarte apreciate în mediul public.

Gigi Becali, pregătit să ofere medicamente pe gratis pentru cei afectați de pandemiei

Valul 4 al pandemiei reprezintă un moment critic pentru sistemul medical din România, care se confruntă cu lipsuri enorme. Pe lângă paturile de spital insuficiente pentru bolnavi, ne confruntăm și cu o situație sensibilă în ceea ce privește tratamentele pentru Covid-19. Gigi Becali s-a oferit să fabrice antivirale la fabrica sa din Otopeni și să le ofere pe gratis bolnavilor.

„Avem fabrică de Arbidol la Otopeni, care fabrică pentru Rusia. La clinica mea am luat aprobare să fabric Arbdiol, deci la ora asta eu fabric Arbidol, am aparatură pentru a face 10.000 de pastile pe oră. Ei îți dau aprobare să fabrici, dar strict pentru pacienții mei, nu îți dau voie să îl pui pe piață. (…) Dacă ei îmi aprobă, iau substanță activă din India pentru Arbidol. În 3-4 zile vine substanța și după fabric pentru toată România, fac cadou. De ce de la mine nu primiți și de la olandezi primiți?”, a spus  Gigi Becali.

Inițiativa lui Gigi Becali nu a rămas fără un răspuns din partea Directorul Agenției Naționale a Medicamentului, Robert Ancuceanu, care a explicat de ce gestul afaceristului nu poate fi acceptat. În contextul protocolului pandemiei actuale, medicamentul propus de acesta nu este acceptat.

„Deocamdată protocolul oficial de COVID din România nu recomandă Arbidolul, este trecut la alte antivirale pentru care nu există suficiente dovezi de eficacitate, așa menționează protocolul în prezent”, a declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: