Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali, gest uriaș după moartea artistei Cornelia Catanga: „O voi înmormânta, ce să fac”

Gigi Becali, gest uriaș după moartea artistei Cornelia Catanga: „O voi înmormânta, ce să fac”

gigi becali, Victor Pițurcă, gigi becali ajutor

Gigi Becali a reacționat imediat ce familia îndrăgitei Cornelia Catanga i-ar fi cerut ajutor financiar pentru înmormântarea artistei.

Se pare că familia Corneliei Catanga este lovită din plin de necaz. Pe lângă pierderea artistei, apropiații îndrăgitei cântărețe nu au bani să o înmormânteze pe regina muzicii lăutărești. Așa se face că în ajutorul lor vine chiar Gigi Becali.

Regina muzicii lăutăreşti, Cornelia Catanga s-a stins din viață vineri dimineaţă, la vârsta de doar 63 de ani. Problemele de sănătate acutizate în urma infecţiei cu COVID-19, au răpus-o.

După o viaţă dedicată muzicii și scenei, Cornelia Catanga a murit cu inima grea din cauza problemelor financiare pe care familia ei le avea în ultima perioadă.

Problemele de sănătate au chinuit-o în ultimii ani, însă pandemia Covid i-a adus probleme și pe plan profesional cântăreței, așa cum s-a întâmplat pentru toți artiștii.

Catanga nu mai cânta odată ce pandemia de COVID-19 a închis restaurantele, iar evenimentele și concertele au fost anulate.

Cornelia Catanga ar fi ajuns să trăiască de azi pe mâine, cu teama grea în suflet că va ajunge în stradă. Artista, alături de soțul ei, Aurel Pădureanu, locuia cu chirie, într-o casă din Bragadiru. A ajuns în această situație delicată, după ce a fost executată silit pentru un credit de 90.000 de euro, pe care nu a reuşit să-l mai achite.

Pentru Cornelia Catanga, problemele cu banii au apărut în urmă cu mai mulţi ani, fiind în legătură cu cele de sănătate. Iar pandemia de Coronavirus care a înghețat industria evenimentelor nu a făcut decât să agraveze această situație delicată în care se afla.

Gigi Becali, gest uriaș după moartea artistei Cornelia Catanga

Odată cu moartea Corneliei Catanga, soțul regretatei artiste, Aurel Pădureanu, s-a văzut nevoit să ceară ajutor. Bărbatul îndoliat a acceptat cu greu că soția sa a murit, potrivit celor apropiați.

Mai mult, Aurel Pădureanu a cerut ajutor disperat pentru a-i face înmormântarea creștinească Corneliei Catanga.

Gigi Becali a fost primul nume la care s-a gândit pentru a cere ajutor. Se pare că artistul ar fi rugat-o pe jurnalista Mara Bănică să-l pună în legătură cu omul de afaceri. Contactat de jurnaliști, Gigi Becali s-a limitat la a spune că a dat curs apelului familiei Corneliei Catanga.

“O voi înmormânta, ce să fac?!”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatika.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: