Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali, în fața procurorilor DNA: „Eu am vrut să vin”

Gigi Becali, în fața procurorilor DNA: „Eu am vrut să vin”

Gigi Becali

Gigi Becali a ajuns miercuri la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din București. Patronul FCSB a declarat înainte să intre în clădire că a fost chemat pentru a-și ridica o ordonanță.

„Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare pentru nişte declaraţii pe care le-am făcut în 2014. Nu ştiu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanţa sau dacă să mi-o trimită prin poştă şi am venit eu. Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu ştiu ce, am venit doar pentru ordonanţa asta”, a spus Gigi Becali, la intrarea în sediul DNA.

De ce a mers finanțatorul FCSB la DNA

Gigi Becali a venit relaxat, îmbrăcat în trening. Susținea că nu știe exact despre ce clasare e vorba, însă e legat de niște declarații pe care le-ar fi făcut în 2014.

Potrivit Antena 3, ar putea fi vorba despre declarația din dosarul lui Puiu Popoviciu. Gigi Becali a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului pentru că spunea că nu își mai amintește exact denunțul pe care îl făcuse în dosarul Ferma Băneasa și că Puiu Popoviciu nu mai trebuie să fie cercetat.

„Nu m-au chemat, eu am vrut sa vin”

La ieșirea de la DNA, Gigi Becali a afirmat: „Am facut cererea si am dat un mail pe care au zis ca voi primi ordonanta de clasare. Este vorba despre un dosar din 2017, daca stiti, cand am fost chemat. A facut odata unul, ala cu papion, de la televizor… Ca a zis el ca nu stiu ce teren face mai putin pe evaluarea cutare. Si acum am venit sa iau ordonanta de clasare. Am facut cererea, am si modificat-o si mi-au zis ca nu pot sa mi-o dea astazi, ca seful de sectie era in niste audieri. Si o sa primesc pe mail ordonanta de clasare. Nu m-au chemat, eu am vrut sa vin”.

 

 

 

Etichete: