Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali și-a creștinat nepoata. Primele imagini de la evenimentul ultra secret

Gigi Becali și-a creștinat nepoata. Primele imagini de la evenimentul ultra secret

GALERIE FOTO (5) botez nepoata Gigi Becali

Astăzi, într-un cadru restrâns, Gigi Becali și-a creștinat nepoata. Spre deosebire de nunta fastuoasă a fiicei sale, botezul a strâns laolaltă doar rudele apropiate și câțiva prieteni. Iată toate detaliile ale fericitului eveniment.

Gigi Becali și-a creștinat nepoata

Astăzi, Gigi Becali și-a creștinat nepoata la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală. Milionarul a fost printre primii prezenți în lăcașul de cult, asigurându-se că totul decurge conform planului. De altfel, nu surprinde pe nimeni gestul latifundiarului, dat fiind faptul că și-n cazul nunții fiicei sale s-a întâmplat la fel. Gigi nu s-a uitat la bani când a venit vorba de aceste evenimente și s-a asigurat îndeaproape ca totul e în regulă. Potrivit Cancan.ro, Theodora Becali și-a dorit ca evenimentul să fie unul restrâns, astfel încât să respecte toate normele pandemiei de coronavirus.

În primele imagini obținute, fiica lui Gigi Becali apare cu micuța sa în brațe și alături de soțul său. Pentru acest eveniment, Theodora a ales o rochie albă, mini, prin care s-a văzut silueta deja trasă prin inel, deși n-a trecut prea mult timp de când a născut. Și-a asortat rochia cu un clutch albastru, culoare pe care a purtat-o și soțul său la costum.

Apariția surpriză la acest eveniment a fost chiar mama lui Gigi Becali. Deși are o vârstă înaintată, și suntem în plină pandemie de coronavirus, bătrânica a ținut să fie prezentă la creștinarea stră-nepoatei.

Theodora a născut la jumătatea lunii iunie

Amintim că Gigi Becali a devenit bunic, pentru prima oară, la jumătatea lunii iunie. La mai bine de jumătate de an de când s-au căsătorit, Theodora Becali și Mihai Mincu au devenit părinți pentru prima dată a unei fetițe.

Cât despre nuntă, cei doi au avut parte de o ceremonie fastuoasă și de o petrecere de nuntă cum rar s-a văzut. Gigi Becali s-a asigurat că fiica sa se căsătorește cu fast și nu s-a uitat la bani când a venit vorba de acest eveniment. La nuntă au participat nume sonore din fotbalul, dar și showbizul românesc, iar luna de miere și-au petrecut-o în Bora Bora.