Redactia.ro
Home » Monden » Gina Matache, mama Deliei, îngrijorată de starea ei de sănătate: „Mă macină”

Gina Matache, mama Deliei, îngrijorată de starea ei de sănătate: „Mă macină”

Gina Matache, mama Deliei, îngrijorată de starea ei de sănătate: „Mă macină”

Gina Matache, mama Deliei, a mărturisit că își face griji când vine vorba despre problemele ei de sănătate, susținând că este de-a dreptul „măcinată” de ele, ca orice om care își face griji pentru el.

Gina Matache, mama Deliei, îngrijorată de starea ei de sănătate: „Mă macină”

Ajunsă la vârsta de 57 de ani, Gina Matache a vorbit la un moment dat despre grijile pe care le are când vine vorba despre sănătatea ei. Delia îi plătește consultațiile și tratamentele.

„Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia…”, a spus mama Deliei, într-un interviu pentru unica.ro.

Gina Matache nu e străină de spitale. În 2020, cântăreața de muzică populară s-a operat de tiroidă.

„Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor”, a declarat Gina Matache la Antena Stars.

În 2021, ea a suferit o intervenție chirurgicală la una dintre mâini.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face. Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a mai spus ea, la un moment dat, invitată la Antena Stars.

Gina Matache, mama Deliei, îngrijorată de starea ei de sănătate: „Mă macină”
Foto: Facebook / Gina Matache – colaj
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: