Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a făcut anunțul cu ochii în lacrimi: se retrage din televiziune. Motivul pentru care a luat o decizie atât de radicală

Gina Pistol a făcut anunțul cu ochii în lacrimi: se retrage din televiziune. Motivul pentru care a luat o decizie atât de radicală

gina pistol

Gina Pistol a luat o decizie radicală care nu va fi deloc spre placul fanilor săi care au urmărit cu sufletul la gură emisiunile prezentate de către ea. Iubita lui Smiley a decis să facă un pas în spate din lumina reflectoarelor și să dedice mai mult timp familiei și sferei personale. Așadar, după mult timp în care a pus în balanță opțiunile, a decis: se retrage din televiziune!

Gina Pistol renunță la televiziune

Gina Pistol colaborează de șapte ani cu Antena 1, iar telespectatorii sunt obișnuiți să o vadă în postura de prezentatoare. De când a devenit mămică, Ginei i-a fost din ce în ce mai greu să împace și sfera profesională și cea personală, așadar a fost nevoită să prioritizeze lucrurile. A tras linie și a concluzionat: a sosit vremea să ia o pauză de la televiziune pentru a-și canaliza energia asupra aspectelor care îi aduc fericire în fiecare zi.

Gina Pistol a fost cea care a făcut anunțul, prin intermediul unui mesaj consistent distribuit pe contul personal de Instagram.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați.

Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, a fost mesajul emoționant al Ginei Pistol.

Cine îi va lua locul Ginei?

Telespectatorii nu trebuie, însă, să se îngrijoreze. Cele două emisiuni pe care le prezenta Gina au rămas pe mâini bune. Cel mai probabil Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, va fi cea care va prelua frâiele show-urilor. Până acum a demonstrat din plin că se descurcă de minune, iar camera o îndrăgește!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: