Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a născut! Smiley, cel mai fericit tătic: „Am devenit părinți”

Gina Pistol a născut! Smiley, cel mai fericit tătic: „Am devenit părinți”

Gina Pistol a nascut

Gina Pistol a născut!! Momentul mult așteptat a venit, iar după luni de așteptare, Gina Pistol a născut  în această seara . Artistul a fost cel care a dat fericita veste, pe Instagram. Conform acestuia, cele două fete din viața lui sunt sănătoase, iar el este trăiește cel mai frumos moment din viața sa.

Gina Pistol a născut! Smiley, cel mai fericit tătic: „Am devenit părinți”

Gina Pistol a născut! Prezentatoarea Tv a adus pe lume primul său copill, marți după-amiază. După lungi așteptări, Smiley și Gina își strâng pentru prima dată copilul mult dorit. În urmă cu câteva minute, artistul a postat un mesaj pe Instagram în care a anunțat că Gina a născut. Conform artistului, atât Gina, cât și fiica lor sunt sănătoase, micuța având peste 3 kilograme și 51 cm lungime.”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a fost mesajul lui SMiley. De asemenea, pe contul de Instagram al Ginei a apărut un mesaj emoționant, care i-a bucurat pe fanii săi. „Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare😀”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare a Ginei Pistol.

Smiley a pregătit un clip video pe care l-a postat în urmă cu câteva minute pe canalul său de Youtube. În imagini apare Gina în timp ce își pregătea bagajul cu o seară înainte de a naște, prezentatoarea Tv fiind extrem de emoționată.

Smiley, cel mai fericit tătic

De astăzi, Smiley este un tătic cu acte în regulă. În această seară, fiica sa a venit pe lume, emoționându-i foarte tare pe părinții săi. Gina și Smiley au așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a copilului lor, fiind rodul iubirii lor. În vârstă de 37 de ani, Smiley este în culmea fericirii că, în sfârșit, își poate strânge fiica în brațe. Cu toate astea, artistul nu a uitat că atât el, cât și Gina au fost susținuți de mii de oameni, motiv pentru care a dorit să-și anunțe fanii că iubita lui a născut o fetiță sănătoasă.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de trei ani, iar în urmă cu câteva luni au postat un clip video în care anunțau că vor deveni părinți. „În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!Eu nu am avut niciodată în plan să am fată sau băiat. Cumva, Gina simțea că e băiat. Bă, ce-o fi să fie sănătos. M-am emoționat mai tare când am aflat că e fetiță. Eu le spuneam prietenilor: «Bă, dacă o să fiu tată de fată, o să fiu terminat». Tații de fete devin foarte sensibili la fete. E foarte greu să îi refuzi ceva. Ești victimă totală”, a mărturisit Smiley.

Ce nu vrea Smiley să afle fiica lui, despre el. Răspunsul are legătură cu Gina Pistol

Fiind persoane publice, multe detalii din viețile lor sunt expuse. Nici Smiley nu a scăpat, însă a fost întrebat direct, în cadrul unui podcast, de către Damian Drăghici: Ce nu ai vrea să afle niciodată copilul tău despre tine?’

Smiley a dat răspunsul în stilul caracteristic, uimindu-și fanii. ‘Cu câte fete am fost înaintea lu’ maică-sa’, a precizat Smiley, cu zâmbetul pe buze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: