Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a vorbit despre gelozie și începutul relației cu Smiley. Relația lor nu a fost ferită de episoade neplăcute

Gina Pistol a vorbit despre gelozie și începutul relației cu Smiley. Relația lor nu a fost ferită de episoade neplăcute

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu fericit și au parte de multă împlinire pe plan personal, dar lucrurile nu au fost  astfel pentru ei încă de la început. În lunile lor de început, au ales să-ți țină relația ascunsă de publicul lor, fapt ce le-a creat anumite neplăceri. Într-un moment de sinceritate, prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a vorbit despre gelozie și întâmplările cu care s-a confruntat de-a lungul timpului în relația sa. 

Gina Pistol și Smiley se numără printre cele mai îndrăgite personalități din mediul public din țara noastră, tocmai de aceea vestea că sunt împreună a fost foarte bine primită de public. Oamenii s-au bucurat că cele două vedete și-au găsit perechea, chiar dacă au ales să fie foarte modești în ceea ce privește legătura lor.

Gina Pistol a vorbit despre gelozie și începutul relației cu Smiley

Înainte ca relația lor să devină publică, Gina și Smiley au făcut tot posibilul să se bucure de intimitate. Chiar dacă nu se ascundeau și mergeau adesea la evenimente și concerte împreună, legătura lor nu era mereu evidentă pentru toată lumea. Toți știau că sunt prieteni, așa că prezența gazdei de la „Chefi la Cuțite” în jurul artistului nu a fost un semnal pentru fanele acestuia să nu-i facă anumite avansuri.

De atunci au trecut câțiva ani, iar Gina își amintește cu amuzament de momentele în care iubitul său avea parte de prea multă atenție din partea unor doamne sau domnișoare. În timp ce acestea flirtau cu Smiley, ea nu putea decât să stea deoparte și să observe, iar gelozia nu a lipsit din relația lor.

„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui.”, a declarat Gina Pistol.

Vedeta a ales să-i dea libertate iubitului său

În ciuda faptului că era deranjată de aceste episoade, Gina a ales să trateze cu multă eleganță situația. A preferat să-i dea libertate lui Smiley, având însă încredere în el că va face de fiecare dată alegerea corectă.  Nu a fost prima oră când s-a lovit de asemenea situații, așa că a știut întocmai cum să nu le lase să ajungă la relația sa.

„Eu i-am spus lui Andrei de la început, că are toată libertatea să facă ce vrea, dar vezi dacă merită. Adică merită să rişti ceea ce ai cu mine pentru cinci minute de flirt sau să mă pui pe mine într-o lumină proastă? Eu am avut bărbaţi care erau vânaţi de faţă cu mine, pe faţă.”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: