Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol are nevoie de terapie: „Sper să rezist până la final, altfel…” 

Gina Pistol are nevoie de terapie: „Sper să rezist până la final, altfel…” 

GALERIE FOTO (4)

Gina Pistol susține că are nevoie de terapie. Iată prin ce perioadă solicitantă trece vedeta!

Gina Pistol are nevoie de terapie

Gina Pistol le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe rețelele sociale că dorește să-și îmbunătățească stilul de viață prin sport, plimări în aer liber, călătorii, dar și terapie pentru a reuși să aibă un echilibru în viață:

„Azi nu știu ce zi este, pentru că toate zilele sunt la fel pentru noi, pentru că sunt audiții. Mai avem câteva zile de audiții și sper să rezist până la final, căci simt că o iau prin păpușoi, cu mintea, trupul și sufletul. M-am oprit la farmacie săptămâna trecută și mi-am luat o pungă cu suplimente și mă ajută un pic, parcă mă simt puțin mai bine, fizic.

Am zis că eu nu fac planuri de viitor, dar vreau la anul să am mai multă grijă de mine, de mintea mea, de trupul și de sufletul meu. Eu ca să fiu așa cum mă cunosc oamenii dragi trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine și cu ce se întâmplă în jurul meu.

Vreau să fiu o mamă bună și o iubită bună, și o fiică bună, și o soră bună, și o prietenă bună. Mă ajută sportul mult, trebuie să fac și niște terapie, vreau să călătoresc mai mult prin țară, mi-e dor de natură. Vreau să fac așa mai multe pentru mine și pentru familia mea. O să fiu ‘new year, new me”, a spus prezentatoarea TV în InstaStory.

Gina Pistol, schimbare radicală de look

Gina Pistol a stat mai mult de jumătate de zi în salonul de înfrumusețare, pentru a-și face o schimbare radicală de look. Tehnica aleasă de către hairstylist-ul vedetei a fost destul de complexă, iar pentru un păr perfect vopsi, timpul de execuție a fost de 8 ore. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a fost foarte mulțumită de rezultatul pe care l-a obținut și le-a împărtășit fanilor fotografii cu noul său look:

„Îl ador”, a transmis Gina Pistol, pe Instagram.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: