Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, criticată dur de internauți. Ce a făcut prezentatoarea Tv la câteva zile după ce și-a adus fetița acasă

Gina Pistol, criticată dur de internauți. Ce a făcut prezentatoarea Tv la câteva zile după ce și-a adus fetița acasă

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol, criticată dur de internauți.

Gina Pistol, criticată dur de internauți. Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii după ce prezentatoarea tv a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta tv si fiica sa au ajuns acasă în urmă cu trei zile, dar un gest făcut față de micuță i-a determinat pe internauți să o critice dur pe Gina.

Gina Pistol, criticată dur de internauți. Ce a făcut prezentatoarea Tv la câteva zile după ce și-a adus fetița acasă

Gina Pistol, criticată dur de internauți. Prezentatoarea Tv și Smiley sunt cei mai fericiți părinți, după ce fiica lor a venit pe lume în urmă cu câteva zile. În vârstă de 40 de ani, Gina Pistol a fost externată împreună cu fiica sa în urmă cu trei zile, iar duminică, blondina a postat o imagine pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat o poză de album realizată în timp ce a făcut o scurtă plimbare cu fiica sa prin curtea vilei în care locuiește alături de iubitul ei.

Ulterior, unii urmăritori de-ai vedetei nu au fost de acord cu gestul făcut de Gina și au criticat-o dur în comentarii. “Fiecare face ce crede, eu o văd în continuare o nepricepută. La «Asia Express» era așa finuță, amiabilă, acum, de când, cu sarcina e «buricul României»!”, “În propria curte, poți scoate copilul la soare și căldură. Azi (n.r.: ieri), la ora 16:00 erau 23 de grade la soare. Eu am născut în februarie și, pentru că era atât de cald afară, l-am scos pe copil din prima săptămână. Copiii mici nu răcesc de la aer, ci de la viruși. Nu scoți copilul pe temperaturi negative, ceață, vânt, nu îl expui mulțimii etc”,sunt doar câteva dintre comentariile dure postate la imaginea publicată de Gina.

Imaginea postata de Gina Pistol pe Instagram

Gina Pistol, apărată de admiratoare pe Instagram

De cealalată parte, s-au numărat internauții care i-au luat apărarea blondinei. “Eu cred că fiecare merită să-și trăiască gravidenia ca pe ceva miraculos. Gina chiar nu a deranjat pe nimeni. Amândoi, de fapt. Nu v-au bătut la ușă să vă spună că e însărcinată ori că se umflă sau o dor picioarele. Dumneavoastră ați urmărit-o. La «Asia Express» era prezentatoare, acum este ea, acasă a ea. Nu puteți catalofa oamenii necunoscându-i. Au fost foarte discreți până presa a dezvăluit sarcina, altfel, cred că nu s-ar fi grăbit să o anunțe. De răutăți gratuite suntem sătui toți, iar o lăuză nu și-ar dori să citească asta. Puțină empatie feminină nu strică” . De asemenea, o altă doamnă a spus scris într-un comentariu că era sigură că mai sunt femei care o vor critica pe Gina pentru faptul cum se comportă cu copilul său. “Când am văzut poza, imediat m-am gândit: «Stai, să vezi că se trezește vreuna să comenteze de faptul că a ieșit afară deja». Și, hopaaa. Am avut dreptate”.

Gina Pistol și Smiley au postat în urmă cu câteva zile un video scurt, realizat după ce fiica lor a fost externată. Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite a declarat că este extrem de fericită, trăind cele mai frumoase momente din viața ei. “Am lacrimi în ochi. Sunt de fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate-s legate de ea și despre ea. Fiica noastră”, a mărturisit printre lacrimi Gina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: