Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, despre lipsurile din copilărie: ”Mama nu mai avea bani pentru așa ceva”

Gina Pistol, despre lipsurile din copilărie: ”Mama nu mai avea bani pentru așa ceva”

Gina Pistol, despre lipsurile din copilarie

La cei 40 de ani, Gina Pistol se poate considera o femeie împlinită. Este o prezentatoare de succes, mama unei fetițe și partenera lui Smiley. Pânâ să ajungă acolo unde și-a dorit a avut obstacole în cale, încă din copilărie. Gina Pistol provine dintr-o familie modestă, care s-a confruntat cu lipsuri financiare.

Gina Pistol, despre lipsurile din copilărie: ”Mama nu mai avea bani pentru așa ceva”

Gina Pistol a avut o copilărie marcată nu doar de divorțul părinților, pe când avea doar șase ani, ci marcată și de probleme financiare. Prezentatoarea ”Chefi la Cuțite” a dezvăluit într-un interviu mai vechi, pe când lua parte la emisiunea ”Poftiți la Nea Mărin”, că atunci când era copil mama sa nu-și permitea să-i organizeze o petrecere de ziua de naștere.

”Mi-a plăcut foarte mult, a fost emoționant, chiar dacă a fost un mare efort și multă muncă. Când eram eu mică nu aveam parte de asemenea petreceri surpriză. Mama nu mai avea bani și pentru așa ceva”, spunea Gina Pistol, în timp ce pregătea o petrecere de zi naștere pentru o fetiță care sărbătorea pentru prima oară fără tatăl ei, potrivit Libertatea.

nea marin

Gina Pistol:  ”Pentru mine cuvântul ”tată” nu înseamnă nimic”

Părinții Ginei Pistol au divorțat când ea avea doar șase ani. Ambii frați au rămas în grija mamei, iar Gina Pistol crescută mai mult de bunica sa. Gina Pistol spune că pentru ea cuvântul ”tată” nu reprezintă nimic, dar crede că bărbtul le-a iubit pe ea și fratele său. Acum, tatăl Ginei Pistol este recăsătorit și are alți doi copii, mai exact, doi băieți.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a mai spus Gina Pistol într-un alt interviu.

Gina Pistol, gospodina familiei

Rămași doar cu mama lor, în urma divorțului, Gina Pistol a început să-i gătească fratelui său mai mic, încă de pe vremea când avea doar 9 ani. Își amintește cum la această vârstă a gătit pentru prima oară chec.

”Când am rămas singură acasă cu fratele meu, iar mama era la muncă. Îmi aduc aminte că îi făceam cel mai des tocăniță de ceapă călită cu bulion, ce ne plăcea nouă mai mult, sau frigănele – pâine dată prin ou și lapte și prăjită. Pe la 9 ani am făcut și primul meu chec, care mi-a ieșit foarte bun. Cu toate acestea, am fost certată de mama, pentru că nu aveam voie să folosim cuptorul sau aragazul când ea nu era prin preajmă. Încă de mică am fost cumva atrasă de bucătărie, iar acum, când gătesc ceva, îmi iese ca la carte”, a mai mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol a ajuns acasă cu fetița. Smiley, declarații emoționante despre prima noapte în trei: ”Este minunată” | Galerie foto, Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Prezentatoarea și proaspăta mămică își amintește și de vacanțele petrecute la bunici. Bunica sa îi făcea o pâine foarte bună pe vatră.

”Vacanțele din copilărie le petreceam la bunici, la țară și țin minte că îmi plăcea foarte mult pâinea pe care mamaia o făcea pe vatră. Tot din aluatul acela ne pregătea și brânzoaice și eram fascinată de cât de bune sunt. Toată mâncarea pe care bunicii mei o făceau era delicioasă, pentru mine avea gustul perfect. Mâncarea făcută la vatră, la ceaun, servită din vase de pământ este aparte”, a mai precizat Gina Pistol.

Gina Pistol, mama unei fetițe

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară. A dat naștere unei fetițe, mult așteptată de ea și Smiley. Gina Pistol a fost luată prin surprindere cu sarcina, deoarece mult timp i s-a spus că nu are șanșe să aducă pe lume un copil.

Cine o ajută pe Gina Pistol după naștere_

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: