Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, emoționată până la lacrimi! Vedeta a postat un mesaj copleșitor pe internet

Gina Pistol, emoționată până la lacrimi! Vedeta a postat un mesaj copleșitor pe internet

Gina Pistol, emoționată până la lacrimi! Vedeta a postat un mesaj copleșitor pe internet

Gina Pistol a postat pentru prima oară de când s-a întors din spital! Vedeta a publicat un mesaj emoționant pe internet!

Gina Pistol, emoționată până la lacrimi

Gina Pistol a fost externată și a ajuns acasă cu fetița ei și a lui Smiley. Se pare că vedeta nu a putut sta departe de rețelele socializare și a reacționat imediat la melodia pe care a lansat-o iubitul ei ieri.

Prezentatoarea de la Antena 1 a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce iubitul ei, Smiley, a lansat o melodie dedicată special ei și fiicei lor, proaspăt venită pe lume acum câteva zile. Gina încă resimte emoțiile venirii pe lume a celei mici, astfel că lacrimile i-au izbucnit din ochi imediat ce a ascultat piesa tatălui fiicei sale, ”Până la tine”.

”Am lacrimi în ochi. De fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate sunt legate de ea și despre ea. Fiica noastră”, a scris Gina Pistol pe Instagram, alături de o parte a videclipului melodiei lansate de Smiley.

Fiica lor s-a născut pe data de 9 martie, iar cei doi sunt acum în culmea fericirii. Acum, după ce Gina Pistol și fiica ei s-au întors de la spital, Smiley a fost surprins în timp ce făcea cumpărături speciale pentru a le întâmpina.

”Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional. Salutări tuturor celor care ne-au trimis mesaje”, a declarat Smiley.

Cine o ajută pe Gina Pistol după naștere

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar conturile de socializare ale celor doi părinți au fost asaltate de mesaje din partea fanilor. Cu toate astea, mulți s-au întrebat cine o va ajuta pe Gina Pistol după naștere, în creștere micuței.

Gina Pistol și Smiley sunt părinți cu normă întreagă acum, după ce, marți, 9 martie, prezentatoarea tv a adus-o pe lume pe fetița sa și a lui Smiley. După ce a aflat că fiica sa a venit pe lume, Smiley a mers la mănăstire pentru a se ruga pentru sănătatea familiei sale după care și-a sunat mama și a chemat-o la București pentru a-i ajuta cu cea mică.

”Aşa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetiţa nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulţumim pentru toate gândurile şi urările. Revenim cât de curând cu veşti, imediat ce vom fi în stare”, a scris Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: