Redactia.ro
Home » Monden » Cum a debutat Gina Pistol în televiziune. Destin de Cenușăreasă

Cum a debutat Gina Pistol în televiziune. Destin de Cenușăreasă

Gina Pistol

Gina Pistol este în momentul de față prezentatoare, partenera lui Smiley și mama unei fetițe. Până să ajungă celebră, Gina Pistol a avut un destin demn de povestea Cenușăresei.

Cum a debutat Gina Pistol în televiziune. Destin de Cenușăreasă

Drumul către succes și notorietate al Ginei Pistol a fost unul dificil. A trebuit să facă multe sacrificii până să ajungă acolo unde și-a propus. Astăzi, la cei 40 de ani, a reușit să devină mamă, așa cum și-a dorit de mult timp, este iubita lui Smiley, dar și una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare.

Care este numele adevărat al Ginei Pistol. Viața ei s-a schimbat când era vânzătoare la magazin - IMPACT

Frumoasa blondină provine dintr-o familie modestă. A terminat Școala de Arte şi Meserii din Roșiorii de Vede și, ulterior, și la Facultatea de Transporturi. Primul său job a fost acela de operator la un centru de copiere, iar mai apoi a lucrat ca vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede, localitatea sa natală. Gina Pistol a fost oarecum abandonată de părinți și lăsată în grija bunicii pentru a fi crescută. Mai târziu, după ce a apărut pe lume și fratele ei, bătrâna a lăsat-o pe Gina să fie preluată de părinți.

Cât a încasat Gina Pistol la Asia Express pentru toate cele 3 sezoane - Tacataca.ro

“Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, povestea bunica Ginei, în urmă cu mulți ani.

Roxana Iorga - Gina Pistol, despre pictorialul Playboy în... | Facebook

Într-o zi, femeia a plasat-o pe Gina Pistol în grija unui bărbat însurat din Capitală:  “I-am dat-o în grijă unui domn de la Bucureşti, căsătorit, care i-a zis să se spoiască puţin, să se aranjeze şi să stea la ei”, a mai spus bunica Ginei.

Gina a povestit că a început să lucreze din adolescență, deși îi era foarte greu. Vedeta și-a amintit că pentru primul job a fost de operator xerox, iar ulterior a lucrat ca vânzătoare la un magazin sportiv. ”Muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă. După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. Eu aveam faţă de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulţi îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine…”, a mai spus proaspăta mămică.

Gina Pistol a pozat în Playboy

Mai târziu, Gina Pistol a ajuns să pozeze în celebra revistă Playboy. Așa a ajuns să fie cunoscută de oameni și să-și facă relații cu bărbați celebri și potenți financiar. Codin Maticiuc a fost primul iubit faimos al Ginei Pistol, în anul 2005. Ulterior, l-a întâlnit pe afaceristului libanez, Nicola. Însă, acesta avea probleme cu drogurile, iar Gina Pistol l-a lăsat.  Apoi, Gina a mai fost cu Bogdan Ivanov, Ciprian Marica, Mihai Răduț și Alin Cocoș.

După Alin Cocoș, Gina Pistol l-a întâlnit pe Smiley, în anul 2017, și se pare că acesta i-a adus fericirea de care avea nevoie. Împreună au făcut un copil și ambii lucrează la posturi de mare audiență din țară. Antena 1 și Protv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: