Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu după ce a născut Gina Pistol: ”Abia o aștept să mă împiedic de ea în platou”

Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu după ce a născut Gina Pistol: ”Abia o aștept să mă împiedic de ea în platou”

Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu după ce a născut Gina Pistol: ”Abia o aștept să mă împiedic de ea în platou”

Cătălin Scărlătescu a reacționat după ce colega lui de la Chefi la cuțite a născut! Celebrul chef i-a transmis un mesaj unic Ginei Pistol. 

Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu după ce a născut Gina Pistol

Cătălin Scărlătescu este foarte bucuros pentru colega lui de platou, Gina Pistol, pentru ca a devenit mama unei fetițe de nota 10! Cheful i-a transmis un mesaj diferit, în stilul lui caracteristic și i-a făcut cea mai specială urare.

Bucătarul celebru, Chef Cătălin Scărlătescu, a declarat că se bucură enorm pentru Gina Pistol și că deocamdată nu vrea să o deranjeze, căci toată lumea o bombardează în aceste zile cu urări. Scărlătescu a spus că îi dorește celei mici în primul rând sănătate și abia așteaptă să o vadă prin bucătăria chefilor de la Antena 1, scrie fanatik.ro.

”Ce pot să îi urez? Îi doresc să aibă o fetiță sănătoasă, zgomotoasă. Abia o aștept să mă împiedic de ea în platou. La noi așa suntem obișnuiți, cu copiii prin bucătărie”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu.

Gina Pistol a născut ieri o fetiță perfect sănătoasă

Gina Pistol a născut ieri o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota 10 din partea doctorilor. Fetița a măsurat la naștere 51 de centimetri și a cântărit 3,230 de kilograme. Anunțul a fost făcut chiar de cei doi părinți în cadrul unui vlog postat pe Youtube.

Este primul copil pe care îl aduce pe lume Gina Pistol, iar acest lucru cu siguranță îi va schimba complet perspectiva despre viață, căci de acum va intra în rolul vieții sale, cel de mamă.

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: ‘Am devenit părinți!’. Gină se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiță noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a mărturisit Smiley în vlogul său.

Cei doi nu au făcut încă public numele fetiței, însă unul din numele vehiculate în ultimele zile este Maria, prezentatorul de la PRO TV făcând chiar o glumă pe această temă spunând că s-ar putea să o boteze Regina Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: