Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, cel mai dureros secret. Abandonată de părinți, cine a crescut-o pe frumoasa blondină

Gina Pistol, cel mai dureros secret. Abandonată de părinți, cine a crescut-o pe frumoasa blondină

Gina Pistol

Gina Pistol a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, odată cu emisiunile Chefi la cuțite și Asia Express. Și se pare că acum trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții, când așteaptă să aducă pe lume o fetiță pe care o are cu bărbatul pe care-l iubește, Smiley. Însă nu întotdeauna a fost totul așa roz. Se pare că trecutul Ginei ascunde cel mai dureros secret.

Gina Pistol ne-a obișnuit să o știm mai mereu cu zâmbetul pe buze. Și deși nu se cunosc foarte multe despre viața ei înainte de a deveni cunoscută, îndrăgita prezentatoare TV ascunde cel mai dureros secret. Copilăria nu a fost una prea ușoară pentru ea, deoarece ar fi fost abandonată de părinți.

Gina Pistol, abandonată de părinți în copilărie, cine a crescut-o

Chiar dacă nu a avut parte de dragostea părintească, Gina Pistol a avut-o alături pe Bunica Dumitra, femeia care a crescut-o frumos și cu care vedeta are amintiri emoționante până când a luat-o din loc din Roșiorii de Vede spre Capitală.

Bunica Dumitra este nimeni alta decât mama lui Emil Pistol, tată Ginei Pistol. Femeia a învățat-o pe Gina Pistol să își iubească părinții, chiar dacă nu au avut grijă de ea.

“Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica Ginei Pistol într-un interviu pentru Libertatea.

Dumitra Pistol a mărturisit că Gina Pistol şi tatăl ei ar fi reluat legătura, după ce vedeta TV a aflat adevărul.

“Îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă”, a mai spus dezvăluit Bunica Dumitra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: