Redactia.ro
Home » Știri » Gina Pistol e foc și pară. Ce a pățit într-un autobuz, când își ținea fetița în brațe. Întâmplarea i-a lăsat un gust amar

Gina Pistol e foc și pară. Ce a pățit într-un autobuz, când își ținea fetița în brațe. Întâmplarea i-a lăsat un gust amar

Gina Pistol e foc și pară. Ce a pățit într-un autobuz, când își ținea fetița în brațe. Întâmplarea i-a lăsat un gust amar

Gina Pistol a spus ce i s-a întâmplat într-un autobuz în care s-a urcat cu fetița ei în brațe. Acel timp petrecut în mijlocul de transport în comun din București i-a lăsat un gust amar, iar Gina Pistol a vrut să nu lase să treacă neobservată întâmplarea și a spus ce gândește. Iată toate detaliile.

Gina Pistol e foc și pară. Ce a pățit într-un autobuz, când își ținea fetița în brațe. Întâmplarea i-a lăsat un gust amar

Gina Pistol a simțit din plin ce înseamnă ca cineva să nu îți ofere o mână de ajutor atunci când ai nevoie. Iar asta revoltat-o.

„Dacă ar fi trăit bunică-mea, ar fi zis că trăim sfârșitul lumii. Și fix asta simt, ne ducem la vale, am luat-o grav de tot prin păpușoi, cu toții. S-a înrăit lumea, fiecare e cu treaba lui, lipsa empatiei, nu știu ce se întâmplă, dar nu-mi place! Ne dezumanizăm. E păcat, e trist!”, a spus ea în mediul online.

Vedeta TV a povestit că nimeni nu a încercat să îi ofere sprijin în momentul în care a urcat într-un autobuz împreună cu Josephine, fiica ei și a lui Smiley.

„Am aterizat la ora 02:00, eram cu un rucsac în spate, cu un copil adormit în brațe, cu căruciorul pe care încercam să îl urc în microbuzul de te duce de la avion la clădire. Și nu m-a ajutat nimeni, stăteau și se uitau la mine cum mă chinui”, a mai completat aceasta.

Poate că statutul de mamă o face și mai sensibilă, dar aparent întâmplările prin care a trecut în acest an și-au spus deja cuvântul.

„Măi, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie și nu e doar energie din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu știi cum e, nu reușesc să mă adun. Oricum sunt puțin mai bine în perioada asta, dar am avut așa o… nu știu ce s-a întâmplat, anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine”, a mai spus Gina Pistol în filmulețul publicat pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: