Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol i-a surprins pe toți la nuntă : Ce gest neașteptat a făcut în fața lui Cătălin Scărlătescu când bucătarul i-a întins plicul cu bani

Gina Pistol i-a surprins pe toți la nuntă : Ce gest neașteptat a făcut în fața lui Cătălin Scărlătescu când bucătarul i-a întins plicul cu bani

Sâmbătă, 27 mai 2023, Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit! Imediat după ce a avut loc ceremonia religioasă, s-au îndreptat spre localul din Snagov, acolo unde a avut loc petrecerea! Printre invitații care le-au dăruit cadouri celor doi îndrăgostiți se numără și chef Cătălin Scărlătescu. Totuși, prezentatoarea TV a recurs la un gest ireal în fața juratului show-ului culinar de la Antena 1! Ce a făcut în momentul în care bucătarul i-a întins plicul cu bani!

Smiley și Gina Pistol au mers, apoi, spre locația în care avea să se țină petrecerea cu cei 300 de invitați. Așa cum e „datina”, la astfel de evenimente se oferă anumite cadouri sau plicuri cu bani. Rar mai vezi așa ceva! Gesturile celor doi proaspăt căsătoriți, atunci când le-au fost înmânate plicurile cu bani, i-au uimit chiar și pe invitați. Chef Cătălin Scărlătescu i-a întins Ginei Pistol un plic consistent cu bani. Bucătarul de la Antena 1 și Ginuța se cunosc de mulți ani și, de-a lungul timpului, și-au format o strânsă relație de prietenie – aspect pe care l-au expus, de multe ori, pe micile ecrane! Așadar, celebrul bucătar, pregătit regulamentar cu plicul plin de bani a abordat-o pe Gina pentru a i-l înmâna, însă, soția lui Smiley l-a refuzat categoric, așa cum a refuzat acest tip de cadou și din partea celorlalți invitați. nunta celor doi nu a fost nici cu dar, nici cu barter!

Mai mult decât atât, artistul și prezentatoarea de la Antena 1 și-au dorit să organizeze totul cu banii proprii. Cu alte cuvinte, nu au dorit, sub nicio formă, să facă din nunta lor o afacere! Este, într-adevăr, un detaliu pe care rar îl întâlnești la nunți! Pe de altă parte, Ginuța și Andrei au acceptat daruri, dar nu sub formă de bani, din partea invitaților. Tot ceea ce și-au dorit cei doi a fost să își organizeze o petrecere pe cinste, unde să se distreze cu oamenii dragi din viețile lor, fără să aibă vreun gând în a recupera banii din investiție, scrie cancan.ro.

Unde merg în „luna de miere”

Într-o săptămână, Smiley și Gina Pistol vor pleca în luna lor de miere, alegând o destinație neconvențională – sudul Franței. Cântărețul a făcut câteva dezvăluiri, după ce cei doi și-au schimbat jurămintele. Mai mult decât atât, el a discutat și despre posibilitatea de a deveni părinți pentru a doua oară!

„Ne pregătim să plecăm în luna noastră de miere peste o săptămână, în frumosul sud al Franței. Își dorim ca această perioadă – chiar dacă nu va dura o lună întreagă – să fie una deosebită, iar apoi să ne întoarcem și să avem parte de o vară minunată. Ne dorim să trăim o viață plină de momente senzaționale, să construim amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim într-un mod frumos și să ne susținem unul pe celălalt. Suntem hotărâți să sprijinim visurile fiicei noastre și, în cazul în care un alt copil ne va binecuvânta viața, îl vom primi cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit juratul de la Vocea României, exprimându-și sentimentele față de viitorul lor într-un interviu sincer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini