Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, idee inedită prentru nunta cu Smiley. Ce obiect va pune lângă ringul de dans:  „În cazul în care obosesc”

Gina Pistol, idee inedită prentru nunta cu Smiley. Ce obiect va pune lângă ringul de dans:  „În cazul în care obosesc”

Gina Pistol, idee inedită prentru nunta cu Smiley. Ce obiect va pune lângă ringul de dans:  „În cazul în care obosesc”

Gina Pistol, idee inedită prentru nunta cu Smiley. Iată ce obiect va pune lângă ringul de dans!

Gina Pistol, idee inedită prentru nunta cu Smiley

Nunta Ginei Pistol cu Smiley se apropie cu pași repezi, iar fanii celor doi sunt nerăbdători să afle toate detaliile de la eveniment. Deși nu au oferit prea multe detalii,  Gina Pistol a dezvăluit ce idee inedită i-a venit. Aceasta va pune la dispoziția invitatelor sale, un obiect mai puțin obișnuit pe ringul de dans.

Pe contul ei de Instagram, Gina a împărtășit un mic secret cu privire la un cadou surpriză pe care îl va oferi femeilor prezente la nunta lor, este vorba despre o cutie specială, plină cu balerini! Scopul acestora este să poată fi folosiți în cazul în care obosesc de la dansat pe tocuri înalte. Ideea este de a le oferi confort și libertate de mișcare pe tot parcursul petrecerii.

„Pui cutia cu balerini lângă ringul de dans și cine simte că nu mai poate dansa pe tocuri, poate să-și ia balerinii și continuă petrecerea. În cazul în care obosesc…”, a povestit Gina Pistol pe Story.

Gina Pistol cumpără medicamente pentru invitați

Totodată, Gina Pistol a mai dezvăluit că este o mireasă tare grijulie și că are grijă de nevoile invitaților atât în timpul petrecerii, cât și după petrecere. Aceasta s-a asigurat că invitații lor vor avea la îndemână pastile pentru a-și ameliora eventualele dureri de cap în dimineața următoare:

„Trebuie să merg la farmacie să cumpăr niște pastile efervescente, pe care le iei a doua zi după petrecere, ca să nu-ți fie rău. Rău oricum îți va fi, dar nu rău groaznic. Presimt că o să împart pastile și în stângă, și în dreapta, ca să nu le fie oamenilor rău”, a mai spus vedeta. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: