Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, înlocuită de Irina Fodor la Chefi la cuțite. Gina a dezvăluit motivul pentru care Irina i-a ținut locul

Gina Pistol, înlocuită de Irina Fodor la Chefi la cuțite. Gina a dezvăluit motivul pentru care Irina i-a ținut locul

Chefi la cuțite revine pe micile ecrane. De această dată, îndrăgitul show de televiziune debutează cu Irina Fodor în rol de prezentator. Acest sezon aniversar va avea două prezentatoare, o formulă demnă de a celebra emisiunea care a ținut atâția românii cu sufletele la gură, dar i-a și învățat ce condimente trebuie să folosească pentru a da savoare mâncării.

Sezonul marchează 10 ani de la lansarea trio-ului de succes format de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Edițiile sunt realizate pe un platou de filmare cu noi decoruri. Irina Fodor prezintă primele emisiuni Chefi la cuțițe, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19.

„Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuțite, dar am aflat cu două zile înainte că am Covid și astfel nu am putut să particip la filmări. De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar”, a declarat Gina Pistol.

Irina Fodor a dezvăluit că nu se aștepta să facă parte din nou din acest proiect

La rândul sau, Irina Fodor a dezvăluit că nu se aștepta să facă parte din nou din acest proiect, iar invitația producătorilor de a prezenta primele ediții a luat-o pe nepregătite.

„Sezonul 10 Chefi la cuțite ne-a pus față în față cu neprevăzutul și, ca de obicei, am funcționat ca o familie: ne-am ținut spatele unii altora și, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar. Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere și trebuie să te adaptezi, asta am făcut și noi. Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine.

Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală. Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important și să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit”, a declarat Irina Fodor.

Toate noutățile vor fi descoperite de telespectatori în curând, la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: