Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, scoasă din sărite după ce a fost acuzată că minte că are un copil cu Smiley FOTO

Gina Pistol, scoasă din sărite după ce a fost acuzată că minte că are un copil cu Smiley FOTO

Gina Pistol, scoasă din sărite după ce a fost acuzată că minte că are un copil cu Smiley

Gina Pistol, scoasă din sărite după ce a fost acuzată că minte că are un copil cu Smiley. Iată reacția vedetei!

Gina Pistol, scoasă din sărite după ce a fost acuzată că minte că are un copil cu Smiley

Cu doar câteva ore în urmă, Gina Pistol a făcut publică, pe InstaStory, Instagram, o captură de ecran a telefonului care conținea comentariul unui internaut despre copilul ei și relația pe care o are alături de partenerul ei de viață, tatăl copilului ei, Smiley.

Un internaut susține cu vehemență că Gina Pistol s-ar afla în închisoare și că, în realitate, Smiley nu este tatăl micuței Josephine, dar confirmă povestea, deoarece este amenințat:

„Așa este copilul Ginei Pistol. Ea este în închisoare pentru că minte că are un copil cu Andrei Tiberiu Maria, Smiley. El susține minciuna pentru că este amenințat. Somnul rațiunii naște monștri.”, a fost comentariul făcut în mediul online.

Gina Pistol: „O minte prăfuită și întunecată”

Reacția Ginei Pistol a fost pe măsura declarațiilor internautului, vedeta neputând să se abțină din a-l condamna ca fiind un om cu o minte „prăfuită și întunecată”:

„Între timp… undeva într-o minte prăfuită și întunecată…”, a fost reacția Ginei Pistol, pe Instagram.

Sursa foto: InstaStory

Gina Pistol are nevoie de terapie

Gina Pistol le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe rețelele sociale că dorește să-și îmbunătățească stilul de viață prin sport, plimări în aer liber, călătorii, dar și terapie pentru a reuși să aibă un echilibru în viață:

„Azi nu știu ce zi este, pentru că toate zilele sunt la fel pentru noi, pentru că sunt audiții. Mai avem câteva zile de audiții și sper să rezist până la final, căci simt că o iau prin păpușoi, cu mintea, trupul și sufletul. M-am oprit la farmacie săptămâna trecută și mi-am luat o pungă cu suplimente și mă ajută un pic, parcă mă simt puțin mai bine, fizic.

Am zis că eu nu fac planuri de viitor, dar vreau la anul să am mai multă grijă de mine, de mintea mea, de trupul și de sufletul meu. Eu ca să fiu așa cum mă cunosc oamenii dragi trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine și cu ce se întâmplă în jurul meu.

Vreau să fiu o mamă bună și o iubită bună, și o fiică bună, și o soră bună, și o prietenă bună. Mă ajută sportul mult, trebuie să fac și niște terapie, vreau să călătoresc mai mult prin țară, mi-e dor de natură. Vreau să fac așa mai multe pentru mine și pentru familia mea. O să fiu ‘new year, new me”, a spus prezentatoarea TV în InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: