Redactia.ro
Home » TV » Ginerele lui Gigi Becali închis chiar înaintea nunții?!

Ginerele lui Gigi Becali închis chiar înaintea nunții?!

Ginerele lui Gigi Becali închis chiar înaintea nunții?!

Ginerele lui Gigi Becali, Mihai Theodor Mincu, ginere lui Gigi Becali a fost condamnat penal chiar înainte de nunta cu Teodora, una dintre fiicele patronului de la FCSB. Mihai Theodor Mincu a fost găsit vinovat de contrafacere de mărfări. Această infracțiune se pedepsește cu până la doi ani de închisoare.

Tânărul a fost judecat pentru contrafacere de mărfuri, o infracţiune care se pedepseşte cu doi ani de închisoare. Mihai Theodor Mincu, supranumit ”Prinţişorul Dobroeştiului”, este cunoscut pentru numeroaselui lui relații pasagere cu bombe sexy ale capitalei. Printre cuceririle lui din trecut se numără și Daniela Crudu. Se pare ca acum tânărul s-a făcut băiat de casă și a ales să o ceră de nevastă pe fiica lui Gigi Becali. Acum în prag de nuntă ginerele lui Gigi Becali a fost condamnat penal.

Ginerele lui Gigi Becali dat în judecată pentru contrafacere de mărfuri

Nunta celor doi tineri este programată în toamna acestui an. Mihai Theodor Mincu i-a fost pe plac şi patronului de la FCSB, care l-a acceptat imediat și a vrut să-i cunoască părinții.

Citește și: Protestul traximetriştilor blochează astăzi Capitala. Transportatorii protestează împotriva „ridesharing”

A fost acuzat că a pus în circulaţie produse care purtau mărci identice sau similare cu unele deja existente. El aducând astfel prejudicii titularilor mărcii înregistrate. În proces, Luxottica Group S.P.A., Christian Dior Couture şi Chanel s-au constituit ca părţi civile, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL, parte vătămată.

Lovitura a venit pentru Mihai Theodor Mincu în urmă cu doar câteva zile. El a fost condamnat penal, fix înainte de nuntă. Din fericire pentru el, a scăpat de închisoare. Tânărul s-a ales totuși cu 90 de zile-amendă.

Decizia magistraţilor: “Condamnă inculpatul Mincu Mihai Theodor la pedeapsa amenzii într-un numar de 90 zile-amendă şi stabileşte suma corespunzătoare unei zile-amendă la 50 lei. Inculpatul având de plătit statului suma de 4.500 lei cu titlu de amendă. Pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Dispune confiscarea de la inculpatul Mincu. Mihai Theodor a bunurilor ridicate potrivit adeverinţei de reţinere a bunurilor, respectiv: ochelari de soare marca CARTIER 84 buc.; CHANEL 75 buc.; DIOR 40 buc.; RAY-BAN 2.195 buc. şi tocuri pentru ochelari RAY-BAN 1.800 buc..

Totodată, instanţa dispune distrugerea bunurilor susmenţionate, pe cheltuiala inculpatului. Obligă inculpatul Mincu Mihai Theodor să plătească statului suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. (1.000 lei în faza urmăririi penale şi 500 lei în faza de judecată)”.

Citește și: Cum arată acum fosta soție lui Mihai Neșu, care l-a părăsit la câteva luni după ce a rămas paralizat. S-a mutat în America și a uitat complet de fotbalist

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: