Redactia.ro
Home » Sport » Giovanni Becali, internat de urgență. Ce a pățit cunoscutul impresar

Giovanni Becali, internat de urgență. Ce a pățit cunoscutul impresar

Giovanni Becali a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, potrivit unor informații pe surse.

Cunoscutul impresar Giovani Becali, vărul lui Gigi Becali, a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Giovanni Becali, internat de urgență. Ce a pățit cunoscutul impresar

Din primele informații, Giovani Becali va ajunge pe masa de operație pentru probleme cu splina, anunță Fanatik.
Medicii îi vor efectua o splenectomie, după ce acesta a resimţit dureri în repetate rânduri. Așadar, Giovani Becali trebuie să aibă acum grijă de sănătate.

Problemele de sănătate vin după o reușită uriașă. Giovanni Becali a reuşit anul acesta să încheie cele mai importante afaceri din fotbalul românesc. Cunoscutul impresar a intermediat, printre altele, şi mutarea lui Dennis Man la Parma.

Însă nu este prima dată când Giovanni Becali ajunge de urgență în sala de operații de la Floreasca. În februarie 2016, impresarul a fost internat o săptămână la Spitalul Floreasca din București. Atunci, avocatul său a mărturisit că Giovanni a avut mai multe crize cauzate de hernie. Așa se face că a fost transportat de urgență la spital, unde a și fost operat.

Giovani Becali, infectat cu Covid-19

În luna octombrie a anului trecut, atât Giovanni Becali, cât și Victor Becali, au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Ei au evitat contactul cu alte persoane, însă starea lor de sănătate a fost una stabilă la acel moment, potrivit unor surse Pro Sport.

„Astea-s urmările pandemiei. Sper că nu va mai continua mult. Aud că va ține până la sfârșitul verii viitoare. Stăm cu măști, trăim cu asta. E cea mai periculoasă răceală. Să-i zicem gripă. E foarte periculoasă”, a declarat agentul, potrivit Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: