Redactia.ro
Home » Monden » Giulia dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu cumnatul său, Șerban Huidu

Giulia dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu cumnatul său, Șerban Huidu

Giulia dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu cumnatul său, Șerban Huidu

Cântăreața Giulia este căsătorită cu Vlad Huidu încă din 2012. Relația lor n-a fost, însă, lipsită de piedici. Chiar rudele bărbatului cu care artista s-a căsătorit au încercat să pună stop relației lor, desconsiderând-o pe aceasta. Despre cum s-au orânduit lucrurile la ei în familie, dar și care sunt relațiile actuale, Giulia a povestit într-un interviu acordat Revistei Viva.

Părinții lui Vlad Huidu nu au fost de acord cu relația cu artistă

Puțini știu că începuturile relației dintre Giulia și Vlad Huidu au fost umbrite de dezaprobarea familiei bărbatului. La acea vreme, s-a scris în presa tabloidă că părinții acestuia cred că artista n-ar fi… „demnă” de o relație cu fiul lor. Acum, Giulia spune că au fost mulți care au pus semne de întrebare în ceea ce-i privește, însă că părinții soțului ei au tratat-o mereu bine. „Am o relație foarte bună cu socrul meu și mă bucur că încă de la început am găsit sprijin la el ori de câte ori am avut nevoie. Cu siguranță, lucrurile ar fi stat la fel și cu mama lui Vlad dacă ar mai fi fost printre noi. (…) Nu cred că și-au dorit niciodată mai mult decât ca băiatul lor să fie fericit și n-a fost niciun moment în care să mă facă să cred că n-aș putea fi eu femeia de la brațul fiului lor.”, spunea aceasta pentru VIVA.

Ce relație are cu cumnatul său, Șerban Huidu

Un aprig critic al Giuliei a fost chiar fratele bărbatului pe care îl iubește, Șerban Huidu. Omul de radio și televiziune s-ar fi arătat împotriva relației dintre artistă și fratele său și nu s-a temut s-o recunoască public. Totuși, Giulia spune că divergențele au fost rezolvate, conflictele încheiate, iar acum relația lor este una de prietenie.

Giulia spune că îi poartă respect și că-l admiră pe Șerban Huidu: „Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că, poate, la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare. Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui.”, a mai declarat cântăreața.

Giulia și Vlad Huidu sunt căsătoriți din 2012 și au împreună o fetiță și un băiețel, Antonia Sabina, respectiv Eduard Mikael.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: