Redactia.ro
Home » Monden » Glamour și eleganță la nunta fiului Gabrielei Firea! Primele imagini de la marele eveniment FOTO

Glamour și eleganță la nunta fiului Gabrielei Firea! Primele imagini de la marele eveniment FOTO

GALERIE FOTO (7)

În lumea fastuoasă a nunților de lux, evenimentul recent care a captat atenția publicului a fost nunta lui Tudor-Ștefan Firea, fiul celebrului politician Gabriela Firea, și a frumoasei Eva Emilie Hill. Într-o zi radiantă de 15 iunie, cuplul și-a unit destinele printr-o ceremonie religioasă impresionantă, urmată de o petrecere grandioasă, unde eleganța și rafinamentul au fost la ordinea zilei.

Glamour și eleganță la nunta fiului Gabrielei Firea

Nunta a început cu o ceremonie religioasă solemnă, unde cuscrele și nașa au strălucit în rochii de o eleganță desăvârșită. Imaginile surprinse în biserică ne-au arătat o armonie de culori și stiluri, fiecare detaliu reflectând planificarea meticuloasă și gustul impecabil al organizatorilor. Nașii de onoare, Catalina și Gigi Nețoiu, au fost pilonii evenimentului, iar socrii mari și mici, inclusiv familia miresei venită din SUA, Olanda și Noua Zeelandă, au adus o notă internațională și multiculturală impresionantă.

Primele imagini de la marele eveniment 

După ceremonie, petrecerea s-a mutat la Palatul Snagov, o locație de poveste care a oferit un cadru perfect pentru festivități. Detaliile rafinate și amenajările spectaculoase au fost coordonate de Carmen Manu-Ioniță și echipa sa de la We Do WOW Events, asigurându-se că fiecare moment este memorabil. Invitații au fost încântați de selecția muzicală variată, care a inclus de la tenori celebri până la ritmuri moderne mixate de DJ-ul Alex Visan.

„Căsnicie binecuvântată, Eva-Emilie şi Tudor-Ştefan! Sfânta taină a cununiei religioase care v-a unit să vă fie izvor de iubire, prețuire, bună înțelegere, iertare imediată în momente de tristețe, de care vă dorim să fie cât mai puține.

Să vă țineți mereu de mânā cu dragoste şi să vă treziți în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze şi cu o vorbă bună unul pentru celălalt, în toată călătoria miraculoasă a vieții. Mulțumim lui Carmen Manu-Ioniță și We Do WOW Events pentru organizarea cu mult suflet şi delicatețe a evenimentului”, este mesajul Gabrielei Firea după cununia religioasă a fiului ei, Tudor.

Petrecerea s-a mutat la Palatul Snagov

Dansul mirilor a fost unul dintre momentele de vârf ale serii, acompaniat de o melodie romantică și iconică a lui Elvis Presley, „Can’t help falling in love with you”, subliniind dragostea și uniunea proaspăt încheiată. Baletul IUNO Dance și alte surprize artistice au completat atmosfera de poveste, creând amintiri care vor rămâne vieți întregi în inimile celor prezenți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Firea (@gabrielafirea)

Sursa foto: Instagram

După o serie de celebrări de neuitat, cununia civilă, logodna, cununia religioasă și nunta fastuoasă, toți cei prezenți au fost martori la începutul unei noi etape în viața tinerilor însurăței. Toată lumea le-a urat călduros „Casa de piatră, sănătate și fericire”, anticipând deja revederea la botez, atunci când vor decide să devină părinți.

„O nuntă este mereu un prilej de bucurie sinceră, energie pozitivă și amintiri de neuitat. Aşa a fost şi la nunta lui Tudor Firea cu Eva Emilie Neill, pe care am organizat-o, împreună cu toți colegii mei de la We Do WOW Events. Familia Evei a venit cu câteva zile înainte de ceremonia religioasă şi de petrecerea care a urmat, la Palatul Snagov, din Statele Unite, Olanda şi Noua Zeelendă.

Naşii: Cātălina şi Gigi Nețoiu, socrii mici: Nicoline si Matthew Lesley Neill precum şi socrii mari: Gabriela Firea şi Florentin Pandele s-au ocupat de toate detaliile, astfel încât toți invitații să se simtă bine.
Am fost onorați să-i sfătuim, din propria noastră experiență.

Muzica aleasă a fost pe toate gusturile și de toate genurile: tenorii Vlad Mirită, Andrei Lazăr, Marius Bălan, îndrăgitele cântărețe Mirela Vaida și Luminita Anghel, Damian Draghici and Brothers, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș, Baletul IUNO Dance, Albert Bala, Dj Alex Visan pentru cele mai moderne ritmuri, cerute de tinerii prezenți la nuntă. Melodia aleasă pentru dansul mirilor a fost o piesă romanticā şi foarte cunoscută a lui Elvis Presley: “Can’t help falling in love with you”.

După cununia civilă şi logodna din octombrie, cununia religioasă şi nunta de acum, nu ne rămâne decât să le urăm şi noi Casă de piatră, sănătate, fericire şi să ne revedem cu bine la botez, atunci când vor decide să devină părinți”, este mesajul lui Carmen-Manu Ioniță, Chief Event Planner. 

Astfel, nunta lui Tudor-Ștefan Firea și Eva Emilie Hill a fost nu doar un eveniment social de mare impact, ci o poveste de dragoste autentică, marcată de frumusețe, eleganță și bucurie pură. O zi de neuitat pentru cei doi îndrăgostiți, dar și pentru toți cei care au avut privilegiul să participe la acest moment de sărbătoare și uniune.

 

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: