Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Dana Budeanu despre Gabriela Firea. „Este la extrema cealaltă de mine”

Ce spune Dana Budeanu despre Gabriela Firea. „Este la extrema cealaltă de mine”

GALERIE FOTO (2) Ce mesaj a transmis Dana Budeanu. Sursă foto:https://playtech.ro/

A început numărătoarea inversă până la alegerile locale din 2024, moment în care românii vor fi chemați la urne pentru a-și alege noii primari. Una dintre cele mai disputate curse va fi, fără îndoială, pentru Primăria București. Actualul edil, Nicușor Dan, își dorește să obțină un nou mandat, dar va trebui să se confrunte cu Gabriela Firea, fosta primăriță, care își dorește să revină în fruntea Capitalei.

Ilie Năstase o susține pe Gabriela Firea

Printre susținătorii vocali ai Gabrielei Firea se numără și Ilie Năstase, legenda tenisului mondial. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, fostul campion și-a exprimat clar susținerea pentru candidatul PSD. Ilie Năstase a subliniat că își dorește ca Firea să reușească să finalizeze toate proiectele începute în primul său mandat și să continue dezvoltarea Bucureștiului.

„Știu că se apropie alegerile la Primăria Capitalei. Am făcut și eu treaba asta cu mulți ani în urmă. O susțin pe doamna Firea pentru că dânsa a mai fost la primărie, știe ce face. Nu a terminat proiectele pe care trebuia să le termine și o să le termine acum. Îi doresc mult succes și baftă!”, a declarat Ilie Năstase într-un mesaj video postat pe contul de socializare al Gabrielei Firea.

Ce mesaj a transmis Dana Budeanu

La scurt timp după ce mesajul lui Ilie Năstase a fost publicat, Dana Budeanu a preluat postarea și a adăugat comentariul „Normal”, sugerând astfel că susținerea lui Năstase pentru Firea este ceva de așteptat și justificat. Nu este prima dată când Dana Budeanu își exprimă susținerea pentru Gabriela Firea. Cu doar câteva zile înainte, vedeta a postat o fotografie în care apar cei doi candidați principali, Gabriela Firea și Nicușor Dan. În imagine, Nicușor Dan apare în spatele fostei primărițe, iar descrierea imaginii era: „Doar în urma pașilor ei”, sugerând că Nicușor Dan este, în opinia sa, în urma Gabrielei Firea.

Ce mesaj a transmis Dana Budeanu. Sursă foto: Social media
Ce mesaj a transmis Dana Budeanu. Sursă foto: Social media

Chiar dacă sunt prietene bune și au colaborat pentru campania de acum patru ani, Dana Budeanu nu a ezitat să o critice pe Gabriela Firea atunci când a simțit nevoia. Criticile Danei Budeanu s-au îndreptat în special asupra stilului vestimentar al Gabrielei Firea, considerându-l prea conservator.

„Cu Gabriela Firea am discutat o singură dată despre vestimentație și nu ne-am înțeles deloc pentru că ea este extrem de conservatoare. Este la extrema cealaltă de mine. Nu am avut cum să sparg acest perete. Ar fi contat mult pentru ea dacă m-ar fi lăsat să fac asta. Azi poate că îmi dă dreptate pentru că felul în care se îmbracă sau își face părul astăzi nu mai e la fel perceput”, a spus Dana Budeanu, in emisiunea sa de pe YouTube.

„Stilul ei vestimentar este unul care mie nu îmi place”

Dana Budeanu a continuat să sublinieze că stilul vestimentar al Gabrielei Firea este influențat major de soțul acesteia, Florentin Pandele. Ea a sugerat că această influență nu este neapărat benefică și că Firea ar putea arăta mult mai bine dacă ar fi mai deschisă la sugestiile sale.

„Stilul ei vestimentar este unul care mie nu îmi place. Abordările ei vestimentare sunt conservatoare, sunt și pe gustul soțului. Soțul are influență majoră asupra ei. Influenţa cu care eu nu sunt de acord. Uite ca am zis si asta… Ea ar putea să arate mult mai mișto. Eu aş face nişte schimbări. Oricum, a evoluat mult… Cred că ea poate purta multe combinații îndrăznețe, trebuie să renunțe la blocaje și să nu mai țină cont de părerea celorlalți”, a spus Dana Budeanu.

Gabriela Firea se pregătește să își înfrunte contracandidații

Pe măsură ce alegerile locale din 2024 se apropie, Gabriela Firea se pregătește să își înfrunte contracandidații într-o cursă electorală intensă. Susținerea unor personalități publice precum Ilie Năstase și Dana Budeanu poate juca un rol important în campania sa. Firea speră să-și recâștige locul în fruntea Primăriei București, promițând să finalizeze proiectele începute și să aducă noi îmbunătățiri capitalei.

Gabriela Firea a fost primarul Capitalei din 2016 până în 2020, perioadă în care a inițiat numeroase proiecte de infrastructură și de dezvoltare urbană. Cu toate acestea, mandatul său a fost marcat și de critici, în special din partea opozanților politici, care au acuzat-o de lipsă de transparență și de gestionare ineficientă a resurselor.

Pe măsură ce alegerile locale din 2024 se apropie, Firea își continuă campania, sprijinită de personalități precum Ilie Năstase, dar și sub atenta supraveghere a criticilor săi. Cum se va desfășura această cursă electorală și cine va ieși învingător rămâne de văzut, dar un lucru este sigur: bătălia pentru Primăria București va fi una intensă și plină de provocări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: