Redactia.ro
Home » Monden » Glossier lansează o inițiativă uriaşă pentru întreprinderile de frumusețe deținute de negri

Glossier lansează o inițiativă uriaşă pentru întreprinderile de frumusețe deținute de negri

Glossier

Pe 30 mai, Glossier a intrat în conversația dintre industria și incluziunea cu toată forța: brandul s-a angajat să doneze 500.000 de dolari organizațiilor care combat nedreptatea rasială și alte 500.000 de dolari sub formă de subvenții pentru întreprinderile de frumusețe deținute de negri. Joi, fondatoarea Emily Weiss a participat la platformele sociale ale Glossier pentru a explica exact ce înseamnă asta și de ce este o temă critică de abordat pentru a schimba peisajul industriei.

„Când Glossier s-a lansat în 2014, am avut norocul să fim una dintre rarele afaceri fondate de femei care să strângă cu succes capitalul de risc; în acel an, doar 3,1% din banii de risc obținuți de companiile din SUA au fost destinate femeilor ”, a scris Weiss pe blogul Glossier.

Inițiativă uriaşă pentru companiile de frumusețe deținute de negri

„De asemenea, suntem conștienți de faptul că o femeie neagră cu aceeași viziune probabil nu ar fi primit același sprijin. Consumatorii negri dețin o cantitate enormă de putere de cumpărare, cu toate acestea, femeile negre au primit doar .0006 la sută din cei 424,7 miliarde de dolari strânși din capitalul de risc din 2009.”

Te interesează și: Laverne Cox scoate la licitație o ţinută de pe covorul roșu pentru o cauză bună

Până pe 3 iulie, brandul va accepta cereri pentru o serie de subvenții pe bază de niveluri, oferite întreprinderilor de frumusețe orientate spre bunuri, în funcție de nivelul lor de creștere, cu 10.000 de dolari pentru lansare prealabilă, 30.000 de dolari pentru stadiul incipient și 50.000 de dolari pentru stadiul de creștere.

Subvențiile – Weiss estimează că în jur de 15 vor fi oferite în total – reprezintă un nou mijloc de a aborda discriminările rasiale ale industriei frumuseții, banii efectivi însoțiți de asistență periodică, individuală, a angajaților și experților Glossier.

Întrucât companiile de pe glob evaluează diversitatea internă și schimbările viitoare promițătoare, această inițiativă este un mijloc de a asigura un alt fel de promisiune: că viitoarea față a frumuseții este una în care toată lumea se poate vedea pe sine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini