Redactia.ro
Home » Monden » Laverne Cox scoate la licitație o ţinută de pe covorul roșu pentru o cauză bună

Laverne Cox scoate la licitație o ţinută de pe covorul roșu pentru o cauză bună

GALERIE FOTO (2) Laverne Cox

A trecut aproape un an de când Laverne Cox a mers pe covorul roșu la premiile Emmys, cu o geantă curcubeu Edie Parker, pe care scria: 8 octombrie, Titlul VII, Curtea Supremă.

A fost o amintire puternică a zilei în care Curtea Supremă a combătut argumente privind dacă comnitatea LGBTQ ar trebui protejați de titlul VII din Legea privind drepturile civile din 1964, o lege care „interzice discriminarea în muncă, bazată pe rasă, culoare, religie, sex și naționalitate.” Săptămâna trecută, Curtea Supremă a decis că legea drepturilor civile ar trebui să protejeze într-adevăr lucrătorii homosexuali și transgenderi împotriva discriminării la locul de muncă, o hotărâre istorică.

„Această administrație actuală solicită Curții Supreme să facă legală discriminarea împotriva persoanelor LGBTQ”, a declarat Cox la Vogue la acea vreme, adăugând că dorește să folosească moda pentru a sensibiliza.

„Foarte puțini oameni vorbesc despre acest caz crucial. Sper că acest lucru îi va determina pe oameni să vorbească despre implicațiile pentru persoanele LGBTQ și nu numai. ”

Pentru a sublinia acest mesaj, o parte a ţinutei ei a constat într-o geantă curcubeu, aceasta reprezentând steagul LGBTQ +.

Ȋn onoarea lunii mândriei, Cox scoate acum la licitație clutch-ul Edie Parker care a făcut declarații pentru a strânge bani pentru Proiectul Anti-Violență, o organizație care lucrează pentru a se asigura că comunitatea LGBTQ + este în siguranță, respectată și lipsită de violență (de asemenea sprijină supraviețuitorii abuzurilor prin consiliere).

Licitația de două săptămâni începe luni, 22 iunie pe Charitybuzz, un site de licitație online care strânge fonduri pentru nonprofit, 100% din încasările urmând a se derula la Proiectul Anti-Violență. Oferta de pornire va fi de 0 dolari, dar este prevăzută să ajungă la câteva mii. Așadar, dacă încercați să dețineți o bucată de istorie a modei și să faceți bine în același timp, acum aveți șansa de a introduce o ofertă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: