Redactia.ro
Home » Știri » Goana traficanților de tinere vulnerabile îi pune în alertă pe părinți! Ce a descoperit tatăl unei adolescente VIDEO

Goana traficanților de tinere vulnerabile îi pune în alertă pe părinți! Ce a descoperit tatăl unei adolescente VIDEO

Tatăl unei tinere a făcut o descoperire macabră atunci când a găsit un fel de „etichetă” pe mașina fiicei lui. Iată ce însemnătate avea!

Ce a descoperit tatăl unei adolescente pe mașina ei

O tânără a fost vizată de către traficanții de femei și s-a trezit zile la rând cu un fel de etichetă atașată la ușa din spate a mașinii. Tatăl este cel care și-a dat seama ce se petrece și a viralizat pățania pe rețelele sociale pentru a-i pune în alertă și pe internauți, mai ales pe cei care au copii.

„Aceasta este a treia dimineață la rând. Am găsit una din astea pe mașina ei, exact în același loc, la ușa din spate a pasagerului.

Nu am știut ce era. Am continuat să o tai. În dimineața asta, când am văzut-o, m-am dus acolo și am întrebat-o pe fiica mea… Am întrebat-o ce-i cu fermoarul ăla negru de siguranță (nr. șoricel de plastic) pe mânerul din spate al pasagerului. În fiecare dimineață, în ultimele trei dimineți, l-am tăiat.

Ea a spus: „Tată, nu știu despre ce vorbești”.

Ea a spus: „Nu știam că e acel plastic de siguranță acolo”. I-am spus că da, este cât se poate de real”, a povestit tatăl tinerei pe platforma TikTok.

Modul de operare a traficanților de tinere vulnerabile, dezvăluit de către tatăl unei adolescente vizate

Speriat, bărbatul a vorbit cu fratele lui, angajat al Poliției care i-a explicat pas cu pas ce trebuie să facă în cazul de față:

„Așa că am vorbit cu fratele meu, căruia nu-i voi spune numele, după doar câteva minute și i-am spus că trei dimineți la rând am găsit un fermoar de siguranță. Pe mânerul ușii din spate al fiicei mele este un fermoar negru de siguranță, dar este slăbit. El lucrează în poliție și a fost în poliție toată viața lui, iar când i-am spus asta a devenit extrem de tăcut și a spus:

„Ce ai spus?”. Și i-am mai spus încă o dată, iar el a zis:

„Ascultă, omule, termină cu asta chiar acum!”, mi-a spus el.

I-am spus că am tăiat-o, iar el a spus:

„Traficanții sexuali și cei care fură femei, femei vulnerabile, pun genul acesta de fermoare de siguranță pe mașina viitoarei victime, undeva unde nu sunt ușor de observat, dar cei care le răpesc ulterior știu exact ce înseamnă asta”

Deci, în esență, este vorba de o „etichetă” care alertează pe oricine face parte din organizația de trafic cu femei și îi anunță că acea persoană este vulnerabilă, că este singură și că este o țintă ușoară”, a mai povestit bărbatul. 

Semnal de alarmă către părinți!

Acum, după ce adevărul a ieșit la suprafață, tatăl fetei are și un sfat pentru toți părinții din întreaga lume!

„Deci, dacă aveți copii adolescenți, fete care ies noaptea târziu sau care conduc, verificați-le mașina în fiecare dimineață, căutați un fermoar negru de siguranță sau orice altceva care iese în evidență și îndepărtați-l imediat”, a concluzionat acesta. 

@sonsofthunderisraelites #trafficingawarness #nevada #mississippi #flordia #georgia #ohio #deleware #california #missouri #texas #michigan ♬ original sound – SonsOfThunderIsraelites

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: