Redactia.ro
Home » Știri » Godină, împotriva bătrânelor care vând leuștean pe trotuar: „Mai există Tanti Gherghina, care…

Godină, împotriva bătrânelor care vând leuștean pe trotuar: „Mai există Tanti Gherghina, care…

Marian Godină, polițistul cu umor din gradina internelor a postat pe blogul personal câteva gânduri despre bătrânele care vând pătrunjel la colț de stradă. Indignat de cei care cred că polițiștii vor să facă rău bătrânelor, Godină a ținut să precizeze că lucrurile stau tocmai invers și că de multe ori… se trece cu vederea.

Cu o carte scris la activ, o alpaca în curte și umor la purtător, polițistul Marian Godină este cu siguranță un personaj aparte. De data aceassta, polițistul a dorit să așterne câteva gânduri despre bătrânicile care vând zarzavat în piață, pe bani de nimic. Godină s-a pus în pielea celor care îi blamează pe polițiștii locali care dau amenzi bătrânelor la colț de stradă. „Acum, imaginează-ți că niște bărbați în toată firea, ah, ce nu-mi place cuvântul ăsta, îmbrăcăți în uniforme, apar în peisajul mai sus descris și îi fac bietei femei un rău. Căci sancțiunea amenzii într-un astfel de caz nu poate fi văzută altfel decât că un rău, iar polițiștii ăia, adesea polițișți locali, în niciun caz de la SAS, capătă imaginea unor brute lipsite de suflet. Unde mai pui că bătrânica nici măcar nu a săvârșit infracțiunea de omor, cam singura care merită pedepsită în mentalul colectiv că doar no…”da’ ce-a făcut, dom’le, a omorât pe cineva?, a scris Godină pe blog.

Tanti Gherghina plătește chiria pentru taraba din piață

Tot polițistul Marian Godină spune că o cunoaște pe tanti Gherghina, o bătrână care plătește chirie pentru taraba la care vinde zarzavaturi, spre deosebire de multe persoane care nu fac acest lucru. “Pentru că în afară de sărmana bătrânică, mai există tanti Gherghina, care la doar câțiva metri, la o tarabă, dar în același ger, vinde și ea leuștean și leurdă. Doar că tanti Gherghina plătește chirie pe tarabă, mai are și alte taxe de achitat, iar prețul mărarului crește suficient de mult încât oricine trece prin piață să o prefere pe băbuța cu lădiță, mai ales că omul mai gândește și cu sufletul, iar tanti Gherghina, deși la fel de bătrână și ea, pare că se descurcă mai bine”, a mai scris acesta pe blogul personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: