Redactia.ro
Home » Știri » Godină, reacție în urma anunțului că sindicatele din Poliție vor să dea în judecată Paraziții

Godină, reacție în urma anunțului că sindicatele din Poliție vor să dea în judecată Paraziții

Godină, reacție în urma anunțului că sindicatele din Poliție vor să dea în judecată Paraziții

Godină, reacție în urma anunțului că sindicatele din Poliție vor să dea în judecată Paraziții. Marian Godină, a reacționat pe blogul său, anunțul președintelui Sindicatului Național al Agenților de Poliție. Președintele a precizat că va da în judecată trupa Paraziții pentru mesajul ofensator șa adresa polițiștilot din România.

Godină, reacție în urma anunțului că sindicatele din Poliție vor să dea în judecată Paraziții

Presedintele SNAP, Iulian Surugiu, a anunțat că va da în judecată Paraziții pentru mesajul jignitor la adresa poliției din România din piesa Antimiliție.

Potrivit Știrilor ProTv, în urma anunțului, Marian Godină a reacționat pe blogul său.

Godină a punctat faptul că nu Poliția Română va acșiona în instanță pentru versurile melodiei. Ci este vorba despre un sindicat al polițiștilor.

“E plin Facebook-ul de ştirea că poliţiştii dau în judecată trupa Paraziţii pentru versurile melodiei «Antimiliţie».

Asta chiar e o ştire, numai că lucrurile nu stau chiar aşa.Cei care au anunţat că vor acţiona în instanţă trupa nu sunt nici Poliţia Română. Și nici polițiștii. E vorba de un sindicat al polițiștilor, al cărui număr de membri nu îl cunosc“.

Marian Godină este de părere că decizia aaprține liderilor sindicatului. Godină este convins că membrii nu au fost întrebați ce părere au despre acțiunea în instanță.

„Prima reacţie la acea melodie, venită din partea unui poliţist, am văzut-o pe un grup închis de Facebook. Cu câteva mii de membri, majoritatea, dacă nu toți, polițiști.

Atât activi cât şi pensionari. Respectivul poliţist se întreba dacă, pentru acele versuri, nu ar putea încheia un proces-verbal. Prin care mebrii trupei Paraziții să fie sancționați contravențional.

Am citit cu întristare şi dezamăgire acea postare, întrebându-mă câtă minte îţi trebuie ca măcar să-ţi treacă prin cap aşa ceva.

Mi-a venit inima la loc când am citit comentariile, un adevărat festival. Aproape toate îl ironizau şi îl întrebau dacă mai are şi alte idei la fel de măreţe.

Godină susține că anunțul unui sindicat, cum că dă în judecată o trupă de rap, face mai mult rău imaginii decât o face melodia in sine.

Citește și:Postarea lui Marian Godină, după ce a fost prins ucigaşul poliţistului din Timiş

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: