Redactia.ro
Home » Sport » Guimaraes – FCSB! Cel mai important meci pentru echipa lui Becali!

Guimaraes – FCSB! Cel mai important meci pentru echipa lui Becali!

Guimaraes – FCSB

Guimaraes – FCSB este fără doar și poate cel mai important meci din acest sezon, pentru echipa lui Becali. După 0-0 la Giurgiu, calificarea în grupele Europa League se joacă în Portugalia în această seară.

Criza prin care trece echipa în ultima vreme nu s-a rezolvat încă, deși Becali a reuși să aducă un antrenor la echipă, după multe căutări. În campionat FCSB are un parcurs dezastruos, după 5 înfrângeri consecutive. În acest moment, o calificare în grupele Europa League ar fi crucială, aceasta aducând peste 8 milioane de euro în conturile clubului.

Bogdan Argeș Vintilă, despre demitere

,Înaintea meciului cu Guimaraes, antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a fost întrebat dacă va fi demis în cazul unui rezultat prost.

„Nu mă tem de nimic, nici de demitere. E păcat că tocmai românii fac așa ceva! Nu sunt ironic, nu sunt sarcastic, nu râd. Eu sunt conectat la meci, nu citesc presa. Și nu mă tem de nimic! Am venit de câteva zile, mai departe vom vedea. Eu cred în acest grup”, a declarant tehnicianul la conferința de presă.

Antrenorul a infirmat și știrea potrivit căreia jucătorii nu l-ar asculta și ar merge direct la patron.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Bogdan Vintilă are promis un bonus uriaș, dacă duce echipa în grupe. 60.000 de euro. Nici adversarii românilor din această seară nu stau foarte bine. Guimaraes are două egaluri în noul sezon, 1-1 cu Boavista și 1-1 cu nou-promovata Famalicao.

Citește și: CFR, adversari dificili ! Cât primesc clujenii pentru calificarea în grupe!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: