Redactia.ro
Home » Sport » Hagi a cântat de mama focului pentru familie și prieteni. Tatăl Simonei Halep dansează pe melodiile „Regelui”. Imagini de colecție

Hagi a cântat de mama focului pentru familie și prieteni. Tatăl Simonei Halep dansează pe melodiile „Regelui”. Imagini de colecție

Gică Hagi

Nebun cu fotbalul, Gică Hagi are timp și pentru viața personală. Patronul de la Farul Constanța se distrează de minune cu familia și prietenii atunci când are nu are de a face cu sportul rege.

Hagi și-a încântat apropiații cu talentul său la microfon în timpul unei petreceri la Constanța. „Regele” a cântat de mama focului la o sărbătoare a machedonilor din orașul de la malul Mării Negre. Melodiile sale le-au mers la inimă lui Stere Halep, tatăl Simonei Halep, și familiei sale. Prietenii lui Hagi au dansat până au obosit pe versurile cântate de patronul de la Farul Constanța.

Bat clopote de nuntă în familia lui Hagi

Hagi se pregătește pentru nunta lui Ianis Hagi. Fotbalistul lui Alaves și-a cerut iubita la Paris în acest an și urmează să se căsătorească în 2024. Până atunci, Hagi cel mic vrea să ducă România cât mai departe la Campionatul European de fotbal. Naționala este într-o grupă cu Belgia, Slovacia, plus o echipă din playoff, și visează la fazele superioare.

„Nu a fost ceva mare, nu a fost logodna propriu-zisă. Doar un moment în care ne-am cunoscut unii cu ceilalți, familiile. A fost altceva, urmează o petrecere mai mare.

Clar, bineînțeles că am dansat! Nu știți că nouă ne place să dansăm și să cântăm? Când e de muncă muncim, când e de distracție, ne distrăm. Bineînțeles că ne distrăm.

Când am câștigat campionatul, nu m-ai văzut? Mai trebuie și astfel de momente, să mai uităm de tensiune, să fii tu, să fii natural”, a spus Hagi la Digi Sport, despre petrecerea dată de Ianis Hagi în cinstea viitoarei căsătorii cu Elena Tănase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: