Redactia.ro
Home » Știri » Hamas a publicat primele imagini cu o ostatică de 21 de ani. Ce spune tânăra pe filmare

Hamas a publicat primele imagini cu o ostatică de 21 de ani. Ce spune tânăra pe filmare

mia shem

Bombardamentele din Israel continuă, iar gruparea Hamas continuă să semene teroarea în Israel. Teoriștii care fac parte din gruparea Hamas au făcut publică o înregistrare în care apare o tânără care a fost luată ostatică în timpul festivalului de muzică Nova din Israel. Ce mesaj a transmis aceasta.

Primele imagini cu una dintre prizonierele grupării Hamas

Hamas a publicat primele imagini cu o prizonieră care a fost capturată în timpul festivalului de muzică Nova din Israel. Tânără este de orginie franceză, iar în imagini se poate observa cum aceasta primește îngrijiri medicale. În clipul video, ea povestește o parte din chinul prin care a trecut și solicită să fie adusă cât mai repede în țara natală.

„Bună, eu sunt Mia Shem, am 21 de ani, sunt din Shoham, acum mă aflu în Gaza. M-am întors sâmbătă dimineața din zona Sderot, am fost la petrecere, am fost rănită foarte grav la mână, m-au dus în Gaza, m-au operat aici la spital timp de 3 ore. 

Au grijă de mine, mă tratează, îmi dau medicamente, totul este în regulă, am doar rugămintea să fiu adusă înapoi acasă cât de repede posibil la familia mea, la părinții mei, la frații mei. Vă rog să ne scoateți de aici cât de repede posibil”, este mesajul transmis de tânără în primul video publicat de Hamas cu ostaticii din Israel.

Ce cerințe are gruparea Hamas pentru a-i elibera pe ostatici

Hamas dorește să obțină eliberarea a 6.000 de palestinieni, inclusiv prizonieri de război și persoane condamnate, din închisorile israeliene. Această informație a fost raportată de Sky News într-o știre difuzată luni. Israel a confirmat că, până în acel moment, existau 199 de prizonieri palestinieni în Fâșia Gaza.

Hamas susține că printre persoanele pe care le-a luat ca ostatici se numără și ofițeri de rang înalt din Divizia Gaza a Forțelor de Apărare Israeliene. Kahled Meshaal, șeful biroului Hamas din diaspora, a adăugat că există aproximativ 6.000 de palestinieni în închisorile israeliene pe care ei doresc să-i elibereze în schimbul ostaticilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: