Redactia.ro
Home » Stil de viață » Hanorace pentru femei pe care ar trebui să le ai anul acesta

Hanorace pentru femei pe care ar trebui să le ai anul acesta

Dacă ar fi să alegem piesa vestimentară care va face furori anul acesta, în sezonul rece și nu numai, cu siguranță această este hanoracul.

Confortabile, moderne, lejere, versatile, menite să ușureze munca, mobilitatea și alegerile vestimentare, hanoracele cuceresc tot mai mult inimile iubitoarelor de modă și garderobele acestora.

Hanoracul a fost mult timp acel obiect vestimentar asociat cu îmbrăcămintea sport, purtat în special de sportivii profesioniști în diferte ocazii. Astăzi hanoracul este o piesă vestimentară pe care o regăsim tot mai des în ținute. Alege din oferta bogată de hanorace de pe Bolf.ro!

Hanorac cu fermoar

Hanoracul cu fermoar este o piesă vestimentară clasică și cel mai probabil se regăsește în garderoba multor femei. Anul acesta hanoracul cu fermoar va ocupa un loc aparte în alegerile vestimentare, fiind tot mai purtat. Pentru că tot mai multe femei aleg stilul confortabil și pentru ca ocaziile speciale care impun anumite ținute s-au rărit și o mare parte din timp este petrecut acasă sau în împrejurări informale, și ținutele s-au adaptat contextului. Nu vei greși dacă îți vei achiziționa cât mai multe hanorace de acest fel, în culori diferite.

Hanorac cu imprimeu logo

Fetele și femeile care sunt în căutarea unor ținute îndrăznețe și care vor să fie mereu adevărate apariții, pot opta pentru hanoracele cu imprimeu logo. Aceste piese cool pot fi purtate în multe feluri. Asortează un hanorac cu imprimeu logo cu o pereche de jeanși, dar la fel de bine poți purta acest obiect vestimentar împreună cu fuste chic, din piele sau denim. Indiferent cum alegi să îl porți, vei obține de fiecare dată o ținută urban chic, confortabilă și care îți va reflecta stilul și gusturile.

Hanorac simplu cu glugă

Hanoracul simplu cu glugă este una dintre cele mai populare piese vestimentare pentru femei anul acesta. Potrivit în mod special celor care caută confortul și adopta cel mai des ținute sport, hanoracul simplu cu glugă este ideal. Versatilitatea este o altă calitate a acestui item vestimentar, hanoracul simplu putând fi purtat în foarte multe moduri. Poartă hanoracul cu jeanși, pantaloni de trening, pantaloni de piele. Poți purta acest hanorac sub haina de piele sau palton.

Hanoracul supradimensionat

Hanoracul larg, supradimensionat poate ține cu succes locul unei rochii sport, atât timp cât este purtat împreună cu o perche de leggings, pantaloni de piele sau colanți, ori blugi skinny. Hanoracul supradimensionat este ideal și ar trebui să se regasesca și în dulapul tău, pentru că te ajută să îți compui rapid o ținută sport, mai ales atunci când te grăbești să pleci de acasă și ai nevoie să alegi ceva confortabil.

Cu sau fără fermoar, simplu sau imprimat, în culori clasice sau putenice, un hanorac îți va ține cald tot timpul anului și niciodată nu se va demoda, ba mai mult poate fi piesa de rezistență a ținutei tale, atunci când ieși pe stradă. Pentru că hanoracul este deja o piesă care va rezista multă vreme în garderoba ta, ține cont să fie realizat din materiale de cea mai bună calitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini