Redactia.ro
Home » Sport » Hermannstadt-Viitorul 1-1! Neagoe:“Arbitrajul acesta ne bagă în pământ ”

Hermannstadt-Viitorul 1-1! Neagoe:“Arbitrajul acesta ne bagă în pământ ”

Hermannstadt-Viitorul 1-1

Hermannstadt-Viitorul 1-1! Arbitrul Adrian Cojocaru a acordat 3 lovituri de pedeapsă și l-a eliminat pe antrenorul Eugen Neagoe pentru proteste.

Gheorghe Hagi și-a certat dur jucătorii după meci. Chiar dacă echipa sa e pe locul doi, antrenorul este nemulțumit de jocul elevilor săi.

“Un meci slab. Am stat cu ei în ședință. Sunt foarte supărat pe ei. Nu putem juca doar uneori. Prima repriză a fost o catastrofă. Nu poți fi atât de lent și de previzibil”, a spus Gheorghe Hagi, la Digi Sport, după meci.

Viitorul a obținut în primele minute un penalty. Stoica l-a lovit dur cu cotul în față pe Iancu și l-a umplut de sânge. Achim a transformat fără probleme și și-a adus echipa în avantaj.

“Am început prost. Cine este la această echipă și are automulțumire când echipa e pe locul doi are o problemă. Nu suntem constanți în joc. Avem perioade foarte bune apoi jucăm prost”, a declarat Achim după meci la Digi Sport.

În minutul 39, Hermannstadt obține și ea o lovitură de pedeapsă. Țâru a atins mingea cu mâna la un șut al lui Bușu. Petrișor Petrescu a șutat, dar portarul celor de la Viitorul, Cărbuz a apărat. În prelungirile primei reprize, sibienii au egalat prin Debeljuh. În repriza secundă, ocaziile au fost împărțite. În minutul 73, arbitrul a arătat din nou punctul cu var, iar Hermannstadt a rămas în 10 oameni. Petrisor Petrescu a văzut al doilea galben. Gabi Iancu a ratat însă, iar scorul a rămas neschimbat. La aceeași fază și antrenorul Eugen Neagoe a fost eliminat.

Eugen Neagoe : “Aceste faze ne bagă în pământ”

Antrenorul sibienilor a acuzat în termini duri arbitrajul de la meciul cu Viitorul.

“Sunt greșeli mari de arbitraj. Te bagă în pământ sincer această atitudine. Nu se poate așa ceva. Noi trebuia să câștigăm. Am avut mai multe ocazii. Cu tot respectul pentru ce face Gică, trebuia să câștigăm. Noi plătim, asta e dacă nu se ia nicio măsură”, a declarat Eugen Neagoe.

Tehnicianul a explicat și de ce a fost eliminat în repriza a doua.

“Am plecat de pe bancă, nu mă simțeam bine, de asta m-a eliminat. Nu am avut nicio discuție cu el, asta a fost tot”, a mai spus Neagoe.

Citește și: Alibec, salvatorul Astrei Giurgiu! “Eu și Budescu suntem la pachet”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: