Redactia.ro
Home » Știri » Horia Moculescu, operat din nou la 86 de ani. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul

Horia Moculescu, operat din nou la 86 de ani. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul

GALERIE FOTO (2)

Horia Moculescu a trecut prin momente grele în urmă cu puțin timp, după ce a fost operat din nou. Bărbatul se confruntă cu probleme grave de sănătate, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor. 

Nu este pentru prima dată când Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate și ajunge pe masa de operație. Acesta a fost internat de mai multe ori în spital în ultima perioadă din cauza unor probleme mai vechi ce au reapărut. Iată ce se întâmplă în acest moment cu producătorul muzical.

Horia Moculescu, probleme grave de sănătate

Din păcate, Horia Moculescu nu are deloc liniște la cei 86 de ani ai săi. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu puțin timp care a decurs impecabil. Bărbatul susține că este în perioada de recuperare și că are parte de un progres considerabil. Totuși, a refuzat categoric să vorbească despre motivul intervenției.

„Atât timp cât se opresc la gât și nu se duc puțin mai sus, sunt suportabile toate. Dacă se duc puțin mai sus, începi să devii o povară pentru cei din jur. Am avut o operație destul de recentă și evoluează în parametri așteptați și buni. Nu, la plămâni nu se atinge. La vârsta mea nimeni nu face intervenții chirurgicale la plămâni”, a declarat Horia Moculescu, la Antena Stars.

Horia Moculescu, pacient în spital toamna trecută

În luna octombrie a anului trecut, Horia Moculescu a petrecut câteva săptămâni în spital. Acesta susținea la acea vreme că este vorba doar despre o perioadă de recuperare, însă fosta lui soție era de altă părere. Mariana Moculescu a mărturisit că sănătatea artistului ar fi fost zguduită de efectele pe care fumatul le-a avut asupra organismului său. Tot ea a susținut că fostul ei soț ar fi renunțat la fumat încă din 2000, perioadă în care ajunsese la o medie de 70 de țigări pe zi.

„Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat la *** de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere, nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a mai declarat artistul, în octombrie 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: