Redactia.ro
Home » Monden » Horia Moculescu, probleme grave de sănătate. Artistul ar fi conectat la aparatul de oxigen

Horia Moculescu, probleme grave de sănătate. Artistul ar fi conectat la aparatul de oxigen

GALERIE FOTO (4) Horia Moculescu, probleme grave de sănătate

Horia Moculescu, probleme grave de sănătate. Celebrul compozitor trece prin momente delicate. Horia Moculescu ar fi internat în spital, unde este conectat la aparatul de oxigen. Artistul în vârstă de 84 de ani se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Horia Moculescu, probleme grave de sănătate. Artistul ar fi conectat la aparatul de oxigen

Horia Moculescu, probleme grave de sănătate. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și compozitori din România. Ani la rând, Horia Moculescu a reușit să ajute mulți artiști să devină extrem de buni. Conform Playtech.ro, compozitorul s-ar afla internat în spital și este conectat la aparatul de oxigen. Se pare că informația ar fi fost confirmată de fiica artistului, Nidia, dar și de apropiații cântărețului.

Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge, a avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult, așa se întâmplă mai ales iarna, din cauza frigului. Horia este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas. Acum se simte cu mult mai bine, după oxigenoterapie, starea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor, nu are nevoie de internare, fiica lui se speriase foarte tare”, au spus, pentru sursa citată, apropiații lui Horia Moculescu.

Nidia Moculescu, despre relația cu tatăl ei

Nidia Moculescu este fiica artistului cu Mariana Moculescu. Într-un interviu, tânăra a vorbit despre relația pe care o are cu Horia Moculescu. În urmă cu câțiva ani, Nidia a fost în conflict cu mama sa, Mariana, pe care o acuza că s-a purtat urât cu ea în copilărie. ”Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu! Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar chef-ul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful. De Revelion și de Crăciun vom fi tot împreună, în casă!”, a declarat Nidia Moculescu.

Mariana Moculescu a divorțat de marele compozitor în 2000. Recent, bruneta s-a întors din Italia, unde a stat timp de mai mulți ani. Acesta a explicat în ce relații se află cu fostul partener de viață. Cei doi se înteleg bine acum, iar în urmă cu ceva timp chiar au ieșit împreună la masă, în oraș. „Am ieșit la restaurant toți și au mai venit și niște prieteni. Am fost invitată de Nidia, și Horia și-a dorit să mă revadă, în felul ăsta am stat de vorbă cu toții. (…) Noi suntem uniți prin faptul că există Nidia și faptul că avem amintiri”, a spus Mariana Moculescu, la Antena Stars.

Artistul i-a făcut o observație fostei sale soții. Acesta i-a spus Marianei că nu ar fi început o relație cu ea dacă ar fi arătat așa când s-au cunoscut. „Horia chiar mi-a spus că se bucură să mă revadă și mi-a făcut observație că m-am îngrășat. Mi-a spus că dacă aș fi fost așa când m-a cunoscut, niciodată nu s-ar fi uitat la mine. I-am spus: ”Horia, atunci aveam 18 ani, acum am o altă vârstă”. Am mai și glumit (…) M-a condus până la jumătatea drumului, unde mi-a sărutat mâna și ne-am luat la revedere”, a dezvăluit Mariana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: