Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 1 decembrie 2019. Zodii influențate de partenerii lor

Horoscop 1 decembrie 2019. Zodii influențate de partenerii lor

Horoscop 1 decembrie 2019. Zodii influențate de partenerii lor

Horoscop 1 decembrie 2019. Zodii influențate de partenerii lor.

Citeste horoscopul zilei de 1 decembrie si afla ce ți-au rezervat astrele.

Berbec- Horoscop 1 decembrie 2019

Ai putea fi dezamăgit că ceva în care ţi-ai pus speranţele nu a ajuns la rezultatul dorit, dar vor fi şi alte oportunităţi. Nu uita, viaţa e o călătorie, nu o destinaţie.

Taur

Dacă cel de-al şaselea simţ al tău îţi spune că cineva nu este sincer azi cu tine, ascultă-l. Este posibil ca unele persoane din anturaj să aibă unele intenţii ascunse în acest weekend.

Gemeni

Ai putea găsi dificil să te înţelegi cu cineva apropiat azi, dar este în regulă. Ai o stare puţin mai proastă şi de aceea ţi se pare că nimeni nu te înţelege.

Rac

Este posibil să auzi astfel tot felul de lucruri mai puțin plăcute, din partea unor persoane negativiste. Astrele te sfătuiesc să nu crezi tot ce ți se spune, pentru că nu este vorba decât de niște exagerări.

Leu

Veștile bune vor ajunge și la tine cât de curând. Poate îți este acum greu să crezi asta, dar cel mai bine ar fi să rămâi pozitiv și să aștepți zilele bune.

Fecioară – Horoscop 1 decembrie 2019

Ai impresia că cei din jur vor doar să profite de pe urma ta și că oamenii cu care interacționezi au scopuri ascunse, dar nu este adevărat. Este doar influența nefastă a lui Saturn, care îți afectează logica la acest moment.

Balanță

Nu ai de ce să te simți prost dacă vei profita azi de erorile cuiva. Fiecare are zile bune și zile proaste, iar dacă te numeri printre cei norocoși, trebuie să profiți de fiecare oportunitate ivită.

Scorpion -Horoscop 1 decembrie 2019

Dacă ai de spus ceva, orice, spune-o sus și tare. Chiar dacă nu vei fi pe placul tuturor, merită să vezi reacțiile celor din jur pentru a înțelege pe cine ai aproape.

Capricorn

Ai grijă astă în general, dar mai ales la situația ta financiară pentru că nu traversezi cea mai roz perioadă din viața ta la acest capitol.

Vărsător

Astăzi tu vei fi dornic să le arăți celor din jurul tău de ce ești în stare atunci când îți propui. Trebuie doar să nu îți depășești limitele.

Pești – Horoscop 1 decembrie 2019

Ambiția pe care o ai în general, astăzi atinge cote maxime. Ai grijă doar să nu îți transformi prietenii în dușmani din această cauză.

Citeste si:Anunț făcut de premierul Orban! Se dau bani pentru români

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: