Redactia.ro
Home » Știri » Anunț făcut de premierul Orban! Se dau bani pentru români

Anunț făcut de premierul Orban! Se dau bani pentru români

Anunț făcut de premierul Orban! Se dau bani pentru români

Se dau bani pentru români! Premierul Ludovic Orban a anunțat în ședința de Guvern de joi că a fost deblocată o sumă imensă. De asemenea acesta a precizat că plățile se vor face și în avans.

Anunț făcut de premierul Orban. Se dau bani pentru români

Potrivit Capital.ro, în timpul ședinței de Guvern care a avut loc joi, Premierul Orban a anunțat că fermierii vor primi peste un miliard de euro. Acesta a precizat că plățile se vor face și în avans.

Domnul ministru al Agriculturii, ne informați că a fost deblocată suma de 1,319 miliarde euro reprezentând plăți în avans acordate fermierilor în campania 2019. Este cea mai mare sumă autorizată în avans începând cu anul 2009, anul în care a fost acordat primul avans pentru plăți directe. Să vă asigurați ca banii ajung la fermieri. Nu este suficient numai să dați ordinul. Plățile în avans sunt de până la 70 la sută în cazul plăților directe și de până la 85 la sută în cazul sprijinului acordat pentru măsuri de dezvoltare rurală”, a anunțat Ludovic Orban.

De asemenea, ministrul agriculturii a precizat că din data de 5 ianuarie 2020 vor intra în cont acești 1,3 miliarde de euro.

Citeste si:Tragedie la Iasi. Un copil a murit din cauza medicilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: