Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 1 iulie 2020. O zodie se desparte de partener

Horoscop 1 iulie 2020. O zodie se desparte de partener

Zodii horoscop

Horoscop 1 iulie 2020. O nouă zi, o nouă lună, noi începuturi. Aceasta este situația ce descrie starea zodiilor de miercuri. Se întâmplă ceva ce le pune pe gânduri pe multe dintre ele, dar au în minte un singur lucru: ce a fost e deja în trecut, viitorul e tot ceea ce contează.

Horoscop 1 iulie pentru Berbec

Nu mai lăsa gândurile din trecut să te bântuie și astăzi! Uită de tot ce a fost, meriți un nou început, mai bun.

Horoscop 1 iulie pentru Taur

Simți o neliniște interioară care parcă nu mai trece odată. Ce ai nevoie acum este să te descarci de tot ce simți unei persoane de încredere.

Horoscop 1 iulie pentru Gemeni

Mare atenție în cine ai încredere! Ai putea să fii surprins cine se ascunde în pielea unui mielușel și este, de fapt, un lup.

Horoscop 1 iulie pentru Rac

Nu mai simți ce simțeai în trecut, dar acesta nu este un lucru rău. Poate fi vorba de o despărțire de partenerul de viață, pentru că acum tu îți dorești altceva decât acesta.

Horoscop 1 iulie pentru Leu

Ai grijă lângă cine stai, obiceiurile proaste se iau cel mai repede. Mai bine să îți vezi de drumul tău decât să ai o influență negativă.

Horoscop 1 iulie pentru Fecioară

Multe situații din trecut se rezolvă acum. Greșelile din trecut nu le vei mai face niciodată, mai ales în ceea ce privește relația ta cu partenerul de viață.

Horoscop 1 iulie pentru Balanță

Nu te mai gândi la ce ar putea să fie, fii în prezent! Degeaba te tot macini gândindu-te ce se poate îmtâmpla, lucrurile vor veni oricum de la sine.

Horoscop 1 iulie pentru Scorpion

Îți tot stă gândul la o plecare, departe de țară, de toate. Este foarte posibil să începi demersurile în acest sens.

Horoscop 1 iulie pentru Săgetător

Mai puțin, cu atât mai bine! Nu uita că este bine să spui și nu, pentru că tot ce este mult strică. Mai puțini prieteni, mai puține șanse să ai dușmani deghizați.

Horoscop 1 iulie pentru Capricorn

Drumul pe care ai luat-o este cel mai bun pentru tine. Continuă fără grijă, pentru că acesta este viitorul tău și deja ai început cu dreptul.

Horoscop 1 iulie pentru Vărsător

Cariera ta pare că este pusă în dificultate acum. Nu mai știi dacă asta îți dorești să faci cu adevărat și acest lucru te derutează.

Horoscop 1 iulie pentru Pești

Problemele financiare îți dau bătăi de cap chiar și acum. Este bine să nu faci vreo investiție acum, pentru că vei ieși în pierdere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: