Redactia.ro
Home » Bacalaureat 2020 » Vedete și personalități importante care nu au BAC-ul. Au scris istorie și ”fără carte”

Vedete și personalități importante care nu au BAC-ul. Au scris istorie și ”fără carte”

Vedete fara BAC

Unii ajung vedete fără BAC! Personalitățile de mai jos ne arată că succesul în viață (celebritatea, averea, în acest context) nu are absolut nicio legătură cu studiile sau cu BAC-ul. În caz de ai picat, oamenii de mai jos îți vor ridica moralul și te vor face să îți dai seama că viitorul ține de tine și de ce vei face de acum încolo, nicidecum de cât ai luat în examen.

Afla ce vedete nu au luat Bacalaureatul însă au scris istorie

În muzică, Eminem, Frank Sinatra, Jay-Z, Pink, o parte a trupei Beatles – niciunul dintre aceștia nu are BAC-ul luat. Unii au renunțat la școală foarte devreme (Eminem, Jay-Z), alții, precum Frank Sinatra, au fost exmatriculați.

În politică

Președintele american Abraham Lincoln și fostul guvernator al Californiei și actor, Arnold Schwarzenegger, nu au diplomă de bacalaureat. Cu toate acestea, ambii au avut drumuri de succes în politică.

Au jucat roluri memorabile în The Godfather, dar nu au luat BAC-ul!

Este vorba de Robert de Niro și de Al Pacino, care, se pare, au făcut istorie și fără BAC. A fost nevoie doar de talent nativ pentru ca cei doi să reușească în viață și fără absolvirea liceului. Și Daniel Radcliffe, ce l-a jucat pe Harry Potter, se înscrie în categoria vedete fără BAC. Acesta a urmat cursurile unei școli de băieți, dar a renunțat înainte de finalizarea lor. Nici îndrăgitul comediant Jim Carrey nu a obținut diploma de BAC: acesta a fost nevoit să își sprijine familia de la o vârstă foarte fragedă.

In moda deși este simbolul eleganței, Coco Chanel nu a excelat la capitolul școală

Aceasta a fost trimisă de mică la un orfelinat, acolo unde a învățat să coasă, nemaipreocupându-se și de studii.

Thomas Edison este cunoscut pentru inventarea becului, frații Wright sunt asociați cu inventarea avionului inventatori de renume, dar fără performanțe la școală. Nici Edison, nici frații Wright nu s-au preocupat să ia BAC-ul, așa că se înscriu, și ei, în categoria vedete fără BAC.

In Romania, Adelina Pestritu a picat la română

Ţin primele pagini ale ziarelor, apar mereu la TV, cântă, sunt implicate în politică sau prezintă emisiuni, însă nu au reuşit să treacă de examenul maturităţii. Există și în România vedete care au picat, cu brio, BAC-ul.

De exemplu, limba română i-a dat de furcă focoasei Adelina Pestriţu care a absolvit cursurile Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung, secţia filologie, în 2006. Vedeta s-a descurcat excelent la proba orală de limba şi literatura română, însă a confundat subiectele la cea scrisă, drept care a fost „recompensată” cu nota 3,60.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: